368 Rua Juvêncio Amaro de Oliveira, Casa, Ubatuba, São Paulo State, 11689324
Tempat berdekatan
Tamar Project - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Pantai Itagua - 2 min memandu - 1.8 km
Akuarium Ubatuba - 2 min memandu - 1.8 km
Pantai Iperoig - 2 min memandu - 1.8 km
Pantai Cruzeiro - 3 min memandu - 2.1 km
Restoran
Restaurante Alecrim - 4 min memandu
McDonald's - 3 min memandu
Risoteria Restaurante Francisco - 20 min berjalan kaki
Bacana Restaurante - 3 min memandu
Tele Sanduiches Breik Breik - 3 min memandu
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
House With 2 BRs and Barbecue in Ubatuba Jao0368
Di pangsapuri ini, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pantai Toninhas.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
2 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 48 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan maklumat peti kunci; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Sebelum tiba, anda mesti melengkapkan pendaftaran dalam talian melalui pautan selamat
Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan kad pengenalan bergambar keluaran kerajaan anda selepas membuat tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
VPN_KEY
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Bilik tidur
2 bilik tidur
Bilik mandi
1 bilik mandi
Kawasan luar
Taman
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Jika anda mempunyai permintaan untuk keperluan mudah akses yang tertentu, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Tiada lif (hartanah satu tingkat)
Hartanah bebas asap rokok
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
2 bilik
Fi & dasar
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di House With 2 BRs and Barbecue in Ubatuba Jao0368 dan kawasan berdekatan?
House With 2 BRs and Barbecue in Ubatuba Jao0368 mempunyai taman.
Apakah suasana di sekitar House With 2 BRs and Barbecue in Ubatuba Jao0368?
House With 2 BRs and Barbecue in Ubatuba Jao0368 terletak di Estufa II, sejauh 19 minit berjalan kaki dari Sungai Tavares.