Pusat Kongres Baku - 18 min berjalan kaki - 1.6 km
Pusat Kebudayaan Haydar Aliyev - 2 min memandu - 1.9 km
Stadium Tofik Bakhramov - 3 min memandu - 1.8 km
Bergerak
Baku (GYD-Lapangan Terbang Antarabangsa Heydar Aliyev) - 32 min memandu
Stesen Ganjlik - 23 min berjalan kaki
Restoran
Başkent restoranı - 4 min berjalan kaki
NUMBER ONE - 9 min berjalan kaki
Ocakbaşı - 4 min berjalan kaki
Osmanli Sofrasi - 3 min berjalan kaki
Neşve - 5 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Mensen Hotel Baku
Apabila anda menginap di Mensen Hotel Baku, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Litar Lumba Bandar Baku dan Jalan Nizami.
Sekilas pandang
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Jika anda memerlukan visa untuk memasuki negara ini, hartanah anda mungkin dapat membantu menyediakan dokumen sokongan yang perlu untuk mendapatkan visa tersebut*
Fi & dasar
Dasar
Jika anda perlukan visa untuk memasuki negara ini, hartanah anda mungkin dapat membantu menyediakan dokumen sokongan yang perlu untuk mendapatkan visa tersebut. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh menghubungi hartanah menggunakan butiran hubungan yang disertakan dalam pengesahan tempahan anda. Hartanah tersebut mungkin mengenakan bayaran untuk bantuan ini walaupun anda terpaksa membatalkan tempahan anda. Segala persiapan adalah antara hartanah dan diri anda semata-mata.
Soalan lazim
Apakah suasana di sekitar Mensen Hotel Baku?
Mensen Hotel Baku terletak sejauh 19 minit berjalan kaki dari Taman Metro dan 20 minit berjalan kaki dari Ganjlik Mall.