Nikmati kunjungan ke Cuxhaven dengan penginapan di Hotel Seelust. Selepas berenang-renang di kolam renang tertutup, anda boleh menjamu selera di restoran atau bersantai sambil menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Sorotan lain termasuk sauna, bilik wap, dan teres.
Leuchtfeuer Cafe Bar Bistro - 13 min berjalan kaki
Björns Beach GmbH - 3 min berjalan kaki
Metscher's Gasthaus - 8 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Hotel Seelust
Nikmati kunjungan ke Cuxhaven dengan penginapan di Hotel Seelust. Selepas berenang-renang di kolam renang tertutup, anda boleh menjamu selera di restoran atau bersantai sambil menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Sorotan lain termasuk sauna, bilik wap, dan teres.
Bahasa
Bahasa Inggeris, Bahasa Jerman
Sekilas pandang
Saiz hotel
83 bilik
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:30
Daftar masuk awal tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
Arahan daftar masuk khas
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 7:30 - 22:00
Kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap (anjing dan kucing sahaja, 1 ekor)*
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
Sekatan dikenakan*
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan bufet percuma setiap pagi 7:00–10:00
Restoran
Bar/ruang istirahat
Perkhidmatan bilik
Aktiviti menarik
Berhampiran pantai
Bekerja jauh dari rumah
2 bilik mesyuarat
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Kemudahan
Taman
Teres
Kolam renang tertutup
Sauna
Bilik wap
Kebolehcapaian
Lif
Mudah diakses kerusi roda
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Televisyen skrin rata
Saluran TV kabel
Keselesaan di rumah
Sistem pemanasan
Jubah mandi
Seterika/papan seterika (atas permintaan)
Tidur dengan nyenyak
Cadar katil disediakan
Aktiviti untuk dinikmati
Tempat duduk berasingan
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Sabun dan syampu
Pengering rambut
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Wi-fi percuma
Telefon
Lain-lain
Pengemasan harian
Peti besi dalam bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 23 Disember - 7 Januari, EUR3.80 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 8 Januari - 2 April, EUR3.00 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 3 April - 16 April, EUR3.80 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 17 April - 30 April, EUR3.00 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Mei - 31 Oktober, EUR3.80 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 22 Disember, EUR3.00 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun.
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak EUR9 setiap haiwan kesayangan, semalam
Dasar
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Hotel Seelust Hotel Cuxhaven
Hotel Seelust Cuxhaven
Hotel Seelust Hotel
Hotel Seelust Hotel
Hotel Seelust Cuxhaven
Hotel Seelust Hotel Cuxhaven
Soalan lazim
Adakah Hotel Seelust menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Hotel Seelust mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah kolam tersedia di Hotel Seelust?
Ya, terdapat kolam renang tertutup.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Hotel Seelust?
Ya, kucing dan anjing dialu-alukan, dengan had sebanyak 1 ekor. Terdapat caj sebanyak EUR9 setiap haiwan kesayangan, semalam. Haiwan khidmat terkecuali daripada fi.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Hotel Seelust?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Hotel Seelust?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:30. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Hotel Seelust dan kawasan berdekatan?
Hotel Seelust mempunyai kolam renang tertutup dan sauna, di samping bilik wap dan taman.
Adakah terdapat restoran di Hotel Seelust atau kawasan berdekatan?
Ya, terdapat restoran di tapak hartanah.
Apakah suasana di sekitar Hotel Seelust?
Hotel Seelust terletak berdekatan Pantai Duhnen, cuma sejauh 2 minit berjalan kaki dari Laut Wadden dan 2 minit berjalan kaki dari Taman Laut Negara Lower Saxony Wadden.
Hotel Seelust Ulasan
Ulasan
8.0
Sangat Baik
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
9.4/10
Kebersihan
9.4/10
Kakitangan & perkhidmatan
8.0/10
Kemudahan
8.8/10
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
10/10 Luar Biasa
27 Februari 2020
Dietmar Busch
Dietmar Busch, perjalanan 5 malam bersama keluarga
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
8/10 Sangat Baik
10 November 2019
Der Aufenthalt war sehr schön und angenehm. Das Personal ist sehr zugewandt und freundlich. Hervorzuheben ist auch das sehr gute Frühstück mit tollem Blick auf das Wasser.