Royal Bansko Aparthotel
Hotel Bansko dengan kolam renang tertutup dan bar/ruang istirahat
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Royal Bansko Aparthotel

Apabila mengunjungi Bansko, Royal Bansko Aparthotel ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Tetamu boleh mencuba urut Swedish, aromaterapi atau refleksologi dan Royal Restorant, salah satu daripada 2 restoran, yang menyajikan sarapan, makan tengah hari dan makan malam. Kolam renang tertutup, bar/ruang istirahat, dan pusat kecergasan merupakan sorotan lain.
Ulasan
8.0 daripada 10
Sangat baik
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 3 daripada 3 bilik
Apartment, 1 Bedroom
Sorotan
Kalis bunyi
Langsir/tirai gelap terus
Bilik tidur berasingan
Pengemasan harian
Apartment, 2 Bedrooms
Sorotan
Kalis bunyi
Langsir/tirai gelap terus
2 bilik tidur
Pengemasan harian
Suite
Sorotan
Kalis bunyi
Langsir/tirai gelap terus
Bilik tidur berasingan
Pengemasan harian
Hartanah serupa

Royal Bansko Aparthotel 206d
Royal Bansko Aparthotel 206d
- Perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang
- Dapur
- Tempat letak kenderaan percuma
- Wi-fi percuma
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

2770 Kosherinata str. 3, Bansko, Blagoevgrad, 2770
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Ciri istimewa
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan: BGN1.30 seorang semalam
Kemudahan tambahan
- Sarapan bufet ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak kira-kira BGN 3 hingga 3 untuk dewasa dan BGN 2 hingga 2 untuk kanak-kanak
- Perkhidmatan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak BGN75 setiap kenderaan (sehala)
- Daftar keluar lewat boleh diaturkan dengan caj tambahan (tertakluk pada ketersediaan)
Haiwan peliharaan
- Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
- Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak BGN10 setiap penginapan, sepenginapan
Kolam, spa & gimnasium (jika berkenaan)
- Akses kolam renang tersedia dari jam 9:00 hingga 21:00
Dasar
Hanya tetamu berdaftar yang dibenarkan dalam bilik tamu.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Royal Bansko Aparthotel Hotel
Royal Bansko Aparthotel Bansko
Royal Bansko Aparthotel Hotel Bansko
Soalan lazim
Royal Bansko Aparthotel Ulasan
Ulasan
8.0
Sangat Baik
781 ulasan luaran
Destinasi yang paling popular
Hotel
Maxim HotelHotel berdekatan Pantai KutaHotel di San AntonioHotel di Melati UtamaHotel di MarangOYO 89902 Semerah Suites HomestayHotel dengan Kolam Renang di Alor SetarD'Sara ChaletHotel Murah di KluangEminent Suite i-SohoT Star CottageHotel berdekatan Zoo Taiping & Safari MalamFriendlytel HotelRumah Tumpangan AbbyHotel di Kampung Bagan BuayaCollection O Ivory Hotel & ResortNuanza Hotel & ConventionHotel di Kampung Pantai MerdekaHotel berdekatan Pantai Teluk SenanginMushrooms InnHotel di Desa PandanMy Inn Hotel Lahad DatuEmbun Resort PutrajayaHotel di Taman SentosaVince Signature Home SuiteHotel berdekatan Borneo Sun Bear Conservation CentreHotel SempurnaOYO 90284 Kampung Stay KilimuHotel di Daerah Hulu Terengganu