THE GENERAL KYOTO Rokkaku Takakura
Hotel dalam jarak berjalan dari Pasar Nishiki
Pilih tarikh untuk melihat harga
Apabila anda menginap di THE GENERAL KYOTO Rokkaku Takakura, anda berada di lokasi yang strategik, dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki sahaja dari Pasar Nishiki dan Shijo Street. Tambahan lagi, Kawaramachi Street dan Pontocho Alley terletak dalam jarak 15 minit dengan berjalan kaki. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Karasuma Oike ialah 7 minit dan Stesen Shiyakusho-mae ialah 11 minit.
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Double Room
Hartanah serupa
![Bahagian luar](https://images.trvl-media.com/lodging/90000000/89800000/89800000/89799984/7fcbabba.jpg?impolicy=fcrop&w=469&h=201&p=1&q=medium)
THE GENERAL KYOTO Shijyo Shinmachi
THE GENERAL KYOTO Shijyo Shinmachi
- Wi-fi percuma
- Penyaman udara
- Kemudahan dobi
- Meja/kaunter hadapan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
9.8 daripada 10, Luar Biasa, (88)
Harga ialah RM463
RM509 jumlah
termasuk cukai & fi
21 Feb - 22 Feb
modTitleText
Tentang kawasan sekitar
![Peta](https://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?&size=660x330&map_id=3b266eb50d2997c6&zoom=13&markers=icon:https%3A%2F%2Fa.travel-assets.com%2Ftravel-assets-manager%2Feg-maps%2Fproperty-hotels.png%7C35.00777%2C135.76256&channel=expedia-HotelInformation&maptype=roadmap&scale=1&key=AIzaSyCYjQus5kCufOpSj932jFoR_AJiL9yiwOw&signature=V3esR12lmsVbdnl-0bGBgw9OXYc=)
165 Maruyacho, Nakagyo Ward, Kyoto, Kyoto, 604-8132
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya mungkin dikutip di hartanah bermula 1 Oktober 2018. Cukai bandar raya adalah dari JPY200-1,000 seorang, untuk setiap malam berdasarkan kadar bilik setiap malam. Harap maklum bahawa pengecualian cukai boleh dilanjutkan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Juga dikenali sebagai
THE GENERAL KYOTO Rokkaku Takakura Hotel
THE GENERAL KYOTO Rokkaku Takakura Kyoto
THE GENERAL KYOTO Rokkaku Takakura Hotel Kyoto
Soalan lazim
THE GENERAL KYOTO Rokkaku Takakura Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel di Bagan AjamHotel di Pulau KapasHotel di Teluk CempedakHotel di HonoluluHotel Keluarga di Pelabuhan EnglishHotel di Kampung Tembak BHotel di SibuOng Kim Wee Residence Melaka By I HousingHotel di Kampung MansudGuesthouse Meguri InariSuper OYO 707 Ayuni HotelVida Bukit CeylonHotel di Daerah LunduOYO 89880 Vstay 2 GuesthouseHotel di Onsen GinzanHotel di Taman SenanginInterContinental Kuala Lumpur by IHGHotel Murah di Kuala LumpurIpoh Malaysia Homestay at PanoramaHere Hotel Dormitory - HostelMega View Hotel KuantanHotel di Kampung Chankat BudimanMZ Homestay Kuala LumpurHotel di Amerika SyarikatThe Rumah BM CityHotel di Taman OrkidKingwood Boutique Hotel MiriHotel di Kampung KerinchiHS Farm StayAurora Pavilion Bukit Jalil by Ody Suites