Pusat Membeli-belah Paraiso - 16 min berjalan kaki
Museu Joao Fona - 2 min memandu
Pelabuhan Santarem - 3 min memandu
Pantai Maracana - 18 min memandu
Bergerak
Santarem (STM-Eduardo Gomes) - 39 min memandu
Restoran
Big Frango Assado - 4 min berjalan kaki
Churrascaria 2 Irmãos - 5 min berjalan kaki
Big Frango - 4 min berjalan kaki
Pai d'Egua Gelateria - 2 min berjalan kaki
Sorveteria Nido - 7 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Hotel Império
Nikmati kunjungan ke Santarém dengan penginapan di Hotel Império. Anda akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Bahasa
Bahasa Portugis
Sekilas pandang
Saiz hotel
31 bilik
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 12:00 tengah hari; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Umur minimum daftar masuk - 15 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 15
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan atau haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kemudahan bilik
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Tuala
Kekal terhubung
Wi-fi percuma
Fi & dasar
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Juga dikenali sebagai
Hotel Império Hotel
Hotel Império Santarém
Hotel Império Hotel Santarém
Soalan lazim
Adakah Hotel Império menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Hotel Império mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Hotel Império?
Maaf, haiwan kesayangan dan haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Hotel Império?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Hotel Império?
Masa mula daftar masuk: 12:00 tengah hari; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah suasana di sekitar Hotel Império?
Hotel Império terletak sejauh 16 minit berjalan kaki dari Igreja Matriz dan 16 minit berjalan kaki dari Pusat Membeli-belah Paraiso.
Hotel Império Ulasan
Ulasan
8.0
Sangat Baik
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu