Seluruh pangsapuri
Black Suite With Terrace, sea View Located in the Center
Pangsapuri di Margherita di Savoia
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Black Suite With Terrace, sea View Located in the Center





Nikmati kunjungan ke Margherita di Savoia dengan penginapan di pangsapuri ini.
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Semak ketersediaan untuk tarikh ini
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Margherita di Savoia, BT
Tentang hartanah ini
Black Suite With Terrace, sea View Located in the Center
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Inilah pecahan, tiada kejutan
Deposit boleh dibayar balik
- Deposit Kerugian Barang Pecah: EUR100 sepenginapan
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 16 September - 14 Jun, EUR 0.00 seorang, semalam, sehingga 2 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 15 Jun - 15 September, EUR 0.60 seorang, semalam, sehingga 2 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak hartanah.
Hartanah ini menerima kad debit atau kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Juga dikenali sebagai
Black Suite With Terrace sea View Located in the Center
Soalan lazim
Black Suite With Terrace, sea View Located in the Center Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
- Hotel di Kampung Padang Sanai
- Hotel di Kampung Teluk Chengai
- OYO 479 The Green Hotel
- Hotel di Kampung Pulau Babi
- Hotel di Kunak
- Hotel di Ulu Melaka Pindah
- The Executive Hotel Lahad Datu
- Hotel di Washington
- Ong Kim Wee Residence Melaka By I Housing
- Royale Chulan Cherating Villa
- Hotel di Desaru
- Muar City Hotel
- Kiara Residence 2 by Dash
- Hotel dengan Kolam Renang di Kuching
- OYO Home 89854 Amazing Bukit Jalil
- Hotel di Seri Jaya
- Belum Rainforest Resort
- Hotel di Kampung Ujong Pasir
- Hotel di Pasir Penambang
- Damai Beach Resort
- Hotel di Lundu
- Elopura Vacation Apartment
- Aurora Hotel
- Adda Hotel
- Promenade Hotel Kota Kinabalu
- Hotel di Sri Menanti
- The Kuala Lumpur Journal
- Prince Hotel
- Hotel Desire'
- OYO 90273 Mz Hotel