44 Bodomzor Yo'li ko'chasi, Tashkent, Toshkent, 100090
Tempat berdekatan
Tashkentland - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Menara Tashkent - 2 min memandu - 2.0 km
UzExpoCenter - 3 min memandu - 2.0 km
Muzium Amir Timur - 3 min memandu - 2.7 km
Monumen Amir Timur - 3 min memandu - 3.1 km
Bergerak
Tashkent (TAS-Lapangan Terbang Antarabangsa Tashkent) - 19 min memandu
Restoran
Plov Place - 2 min berjalan kaki
The Brasserie - 11 min berjalan kaki
Piano Bar Radisson - 10 min berjalan kaki
Musaffo - 7 min berjalan kaki
Sherdor Restaurant - 10 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Badem Garden
Badem Garden ialah pilihan penginapan yang bagus di Tashkent.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
58 pangsapuri
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Jika anda memerlukan visa untuk memasuki negara ini, hartanah anda mungkin dapat membantu menyediakan dokumen sokongan yang perlu untuk mendapatkan visa tersebut*
Fi & dasar
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Jika anda perlukan visa untuk memasuki negara ini, hartanah anda mungkin dapat membantu menyediakan dokumen sokongan yang perlu untuk mendapatkan visa tersebut. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh menghubungi hartanah menggunakan butiran hubungan yang disertakan dalam pengesahan tempahan anda. Hartanah tersebut mungkin mengenakan bayaran untuk bantuan ini walaupun anda terpaksa membatalkan tempahan anda. Segala persiapan adalah antara hartanah dan diri anda semata-mata.
Sila ambil perhatian bahawa apa-apa bayaran kepada pihak hotel (sama ada urus niaga tunai atau bukan tunai) hendaklah dibuat dalam USD atau EUR, mana-mana yang diterima oleh hartanah.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Soalan lazim
Apakah suasana di sekitar Badem Garden?
Badem Garden terletak di Daerah Yunusobod, sejauh 16 minit berjalan kaki dari Tashkentland.