Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Piazza Tasso dan Corso Italia. Tambahan lagi, Pantai Sorrento dan Marina Sorrento terletak dalam jarak 15 minit dengan berjalan kaki.
Lapangan Terbang Antarabangsa Naples (NAP) - 93 min memandu
Salerno (QSR-Costa d'Amalfi) - 103 min memandu
Stesen Piano di Sorrento - 8 min memandu
Stesen Meta - 10 min memandu
Stesen Sorrento - 13 min berjalan kaki
Restoran
Ristorante The Garden "da Gennaro - 4 min berjalan kaki
Fuoro51 - 3 min berjalan kaki
Bar Veneruso - 3 min berjalan kaki
Chaplin's Bar - 3 min berjalan kaki
Fuoro - 4 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
The Purple Wave in Sorrento
Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Piazza Tasso dan Corso Italia. Tambahan lagi, Pantai Sorrento dan Marina Sorrento terletak dalam jarak 15 minit dengan berjalan kaki.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
5 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00
Umur minimum daftar masuk - 25 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tetamu mesti menghubungi hartanah untuk mendapatkan maklumat daftar masuk
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 25
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
VPN_KEY
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma
Bilik tidur
3 bilik tidur
Bilik mandi
2 bilik mandi
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Hartanah bebas asap rokok
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
5 bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 31 Mac, EUR 0.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 18 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 31 Oktober, EUR 4.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 18 tahun tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Nombor Pendaftaran Hartanah IT063080C2KD5IW8AC
Juga dikenali sebagai
Estate4home L Onda Viola
L Onda Viola in Sorrento Sorrento
L Onda Viola in Sorrento Apartment
L Onda Viola in Sorrento Apartment Sorrento
Soalan lazim
Adakah The Purple Wave in Sorrento menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, The Purple Wave in Sorrento mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar The Purple Wave in Sorrento?
The Purple Wave in Sorrento terletak sejauh 8 minit berjalan kaki dari Piazza Tasso dan 9 minit berjalan kaki dari Corso Italia.