1, Dusun Pancer, Banyuwangi, Jawa Timur, Sumberagung, East Java, 68488
Tempat berdekatan
Pantai Pulau Merah - 5 min berjalan kaki - 0.4 km
Pantai Pancer - 5 min berjalan kaki - 0.4 km
Hutan De Jawatan - 40 min memandu - 42.3 km
Sun East Mall - 46 min memandu - 49.0 km
Rajegwesi - 46 min memandu - 24.1 km
Bergerak
Banyuwangi (BWX-Blimbingsari) - 109 min memandu
Restoran
Cafe kopi aziz - 13 min memandu
Warkop Joglo - 14 min memandu
Bunderan HI - 13 min memandu
Warung Kita - 2 min berjalan kaki
Warung Pedes - 12 min memandu
Tentang hartanah ini
OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah
Nikmati kunjungan ke Sumberagung dengan penginapan di OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah.
Bahasa
Bahasa Inggeris, Bahasa Indonesia
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
30 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 8:00 - 22:00
Kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Seorang kanak-kanak (berumur 6 tahun ke bawah) boleh menginap secara percuma apabila berkongsi bilik dengan ibu bapa atau penjaga, menggunakan peralatan tempat tidur yang sedia ada
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan atau haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Membuat perjalanan dengan kanak-kanak
Kanak-kanak menginap secara percuma
Pagar pendiangan
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Kebolehcapaian
Aras atas boleh diakses dengan tangga sahaja
Kemudahan bilik
Tidur dengan nyenyak
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Tuala
Kekal terhubung
Meja
Fi & dasar
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api, pengesan asap, dan pengadang tingkap di tapak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan kad debit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
OYO 92744 Coconut Island Homestay
OYO 92744 Coconut Island Homestay Resort
Soalan lazim
Adakah OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah?
Maaf, haiwan kesayangan dan haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah suasana di sekitar OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah?
OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Pantai Pulau Merah dan 4 minit berjalan kaki dari Pantai Pancer.
OYO 92744 Coconut Island Homestay & ResortNearPantai Pulau Merah Ulasan
Ulasan
2.0
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
Ulasan
2/10 Lemah
14 Sep 2024
Haben online gebucht, vor Ort wurde uns dann gesagt, dass online buchen nicht möglich ist und die Unterkunft voll sei und wir nicht untergebracht werden können.
Von daher auf keinen Fall online buchen bzw. nicht vorab bezahlen.