Apabila anda menginap di Arkadia ef, anda akan berada di lokasi yang luar biasa, cuma 5 minit berjalan kaki dari Dotonbori dan Nipponbashi. Pangsapuri menampilkan dapur kecil dan Wi-fi percuma. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Nippombashi ialah 4 minit dan Stesen Tanimachi 9-chome ialah 9 minit.
Papan Iklan Glico Dotonbori - 12 min berjalan kaki
Menara Tsutenkaku - 3 min memandu
Bergerak
Osaka (ITM-Itami) - 23 min memandu
Osaka (KIX-Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai) - 49 min memandu
Kobe (UKB) - 54 min memandu
Stesen Kitntetsu-Nipponbashi - 4 min berjalan kaki
Stesen Osaka-Namba - 11 min berjalan kaki
Stesen Osaka Uehommachi - 16 min berjalan kaki
Stesen Nippombashi - 4 min berjalan kaki
Stesen Tanimachi 9-chome - 9 min berjalan kaki
Stesen Namba (Nankai) - 12 min berjalan kaki
Restoran
YアンドA - 2 min berjalan kaki
小川商店 - 2 min berjalan kaki
麺屋青空千日前通り店 - 1 min berjalan kaki
伊吹珈琲店黒門市場 - 2 min berjalan kaki
虎と龍・日本橋店 - 2 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Arkadia ef
Apabila anda menginap di Arkadia ef, anda akan berada di lokasi yang luar biasa, cuma 5 minit berjalan kaki dari Dotonbori dan Nipponbashi. Pangsapuri menampilkan dapur kecil dan Wi-fi percuma. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Nippombashi ialah 4 minit dan Stesen Tanimachi 9-chome ialah 9 minit.
Sekilas pandang
Saiz hartanah
5 pangsapuri
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa akan menerima e-mel yang mengandungi arahan daftar masuk dan maklumat peti kunci; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 48 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan pasport anda selepas membuat tempahan
Tetamu disyorkan agar memuat turun aplikasi mudah alih Expedia, Hotels.com, other Expedia Affiliate Network app's message box hartanah sebelum daftar masuk
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti)
Jika anda mempunyai permintaan untuk keperluan mudah akses yang tertentu, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Lif
Lebar pintu lif (sentimeter): 80
1 tangga untuk ke hartanah
Laluan pintu masuk bercahaya
Hartanah bebas asap rokok
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
5 bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya mungkin dikutip di hartanah berkuat kuasa mulai 1 Januari 2017. Cukai bandar raya adalah dalam lingkungan JPY 100-300 seorang, semalam berdasarkan kadar bilik semalam. Cukai tersebut tidak dikenakan untuk kadar satu malam yang kurang daripada JPY 7,000. Harap maklum bahawa pengecualian cukai boleh dilanjutkan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Kanak-kanak & katil tambahan
Katil lipat simpan boleh didapati dengan dikenakan bayaran sebanyak JPY3000.0 sepenginapan
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Juga dikenali sebagai
Arkadia ef Osaka
Arkadia ef Apartment
Arkadia ef Apartment Osaka
Soalan lazim
Adakah Arkadia ef menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Arkadia ef mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Arkadia ef?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Arkadia ef?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Arkadia ef.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Arkadia ef?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Adakah Arkadia ef mempunyai dapur atau dapur kecil?
Ya, terdapat dapur kecil yang turut menyertakan dapur, peti sejuk dan ketuhar gelombang mikro.
Apakah suasana di sekitar Arkadia ef?
Arkadia ef terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Stesen Nippombashi dan 4 minit berjalan kaki dari Dotonbori.
Arkadia ef Ulasan
Ulasan
8.4
Sangat Baik
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
7.6/10
Kebersihan
8.2/10
Kemudahan
8.2/10
Keadaan hartanah & kemudahan
8.4/10
Mesra alam
Ulasan
8/10 Sangat Baik
9 Januari 2025
아파트형 호텔 이용 후기
지역적으로 조용한 지역이면서 바로앞 세븐일레븐이 자리하고 있어서, 매일 편의점 음식을 즐길 수 있었음. 도톤보리나 난바에서 거리가 멀지만(약 도보 11분) 쓰폰바시역과는 가까워 지하철 이용하기가 수월했습니다. 나라 가는 열차편 직통 있으며, USJ는 한번 갈아 타고 갈 수 있어 편했습니다. 룸컨디션은 가격 대비 평범 했으며, 가족 단위 여행에 추천합니다. 호텔처럼 프론트가 없으며, 메신져만 소통 가능합니다.
Syung pil
Syung pil, perjalanan 3 malam bersama keluarga
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
8/10 Sangat Baik
1 November 2024
良かったです
??
??, perjalanan 1 malam bersama rakan
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan
6/10 Baik
8 Oktober 2024
Pengembara yang disahkan
Perjalanan 3 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
10/10 Luar Biasa
1 September 2024
Communication was excellent on the transport options and the self check-in instructions. Room is clean and spacious with 3 large beds. Close to many transport and food options. Walking distance to Dontobori. Goof value for money
Room is big, tidy and comfortable, 1 min walking distance to kuromon market. 7-11 in downstairs. Easy to self check in. Whatapp staff get a quick helpful respond. Will stay again next time.
Close to everything very convenient. Washing machine but no dryer so your jeans will take a while to dry but there’s a laundry facility down the street with dryer