Cusco (CUZ-Lapangan Terbang Antarabangsa Alejandro Velasco Astete) - 12 min memandu
Stesen Cusco Wanchaq - 8 min berjalan kaki
Stesen San Pedro - 17 min berjalan kaki
Stesen Poroy - 30 min memandu
Restoran
Hotel Libertador Palacio del Inka - 2 min berjalan kaki
Casa Andina Premium Cusco - 3 min berjalan kaki
La Valeriana - Bake shop - 5 min berjalan kaki
Sepia Club Café - 2 min berjalan kaki
Chull's - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Elsa Wasi Cusco
Elsa Wasi Cusco menawarkan lokasi yang strategik, terletak dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Plaza de Armas.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
15 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 7:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Daftar keluar ekspres tersedia
Daftar masuk awal tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
Daftar keluar lewat tertakluk kepada ketersediaan
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan kod akses; hos anda akan menyambut anda
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan kad pengenalan bergambar keluaran kerajaan anda selepas membuat tempahan
Meja depan maya menyediakan bantuan kepada tetamu
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 50+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja depan maya
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Televisyen
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Tab mandi atau pancuran
Sabun
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 50+ Mbps)
Makanan dan minuman
Alat memasak, pinggan-mangkuk dan perkakas dapur
Lain-lain
Atas permintaan (surcaj)
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Peru pada kadar 18%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Peru. Pengecualian ini hanya terpakai untuk penginapan di Peru yang tidak melebihi 60 hari.
Kanak-kanak & katil tambahan
Kanak-kanak bawah umur 18 tahun biasanya tidak dibenarkan menginap di hartanah di Peru tanpa ibu bapa, penjaga yang sah atau orang yang bertanggungjawab yang diberi kuasa. Orang dewasa yang menemani mungkin diminta mengemukakan ID mereka dan kanak-kanak tersebut serta sebarang dokumentasi sokongan yang disahkan oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara bersama kanak-kanak seharusnya merujuk kepada pejabat konsulat Peru terlebih dahulu bagi mendapatkan panduan lanjut.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Menurut Undang-undang Peru, tunai tidak diterima untuk bayaran melebihi PEN 2,000 atau USD 500. Bayaran melebihi amaun ini mesti diselesaikan dengan kad kredit atau kaedah lain yang diluluskan oleh hartanah dan undang-undang tempatan. Bayaran tidak boleh dibahagikan antara mata wang.
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Elsa Wasi Cusco?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Elsa Wasi Cusco?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Elsa Wasi Cusco.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Elsa Wasi Cusco?
Masa mula daftar masuk: 7:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari. Daftar keluar ekspres tersedia.
Apakah suasana di sekitar Elsa Wasi Cusco?
Elsa Wasi Cusco terletak di Pusat Bersejarah Cusco, sejauh 8 minit berjalan kaki dari Stesen Cusco Wanchaq dan 8 minit berjalan kaki dari Plaza de Armas.