Di rumah percutian ini, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kawasan Ski Hakuba Happo-One dan Tempat Peranginan Ski Hakuba Goryu. Anda akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Stadium Lompatan Ski Hakuba - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Taman Sukan Musim Sejuk Hakuba 47 - 6 min berjalan kaki - 0.5 km
Kawasan Ski Hakuba Happo-One - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
Muzium Olimpik Hakuba - 11 min berjalan kaki - 0.9 km
Happo-one Adam Gondola - 4 min memandu - 1.7 km
Bergerak
Stesen Hakuba - 9 min memandu
Stesen Chikuni - 21 min memandu
Stesen Shinanoomachi - 24 min memandu
Restoran
Calico - 10 min berjalan kaki
高橋家 - 8 min berjalan kaki
Sounds Like Café - 9 min berjalan kaki
猿楽 Sarugaku - 11 min berjalan kaki
居酒屋稗 Izakaya Hie - 9 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh rumah untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Landscape Villa Hakuba
Di rumah percutian ini, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kawasan Ski Hakuba Happo-One dan Tempat Peranginan Ski Hakuba Goryu. Anda akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
Rumah percutian persendirian
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah malam
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa akan menerima e-mel dalam masa 72 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan maklumat pengambilan kunci; hos anda akan menyambut anda
Jika anda merancang untuk tiba selepas 18:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 25+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
VPN_KEY
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 25+ Mbps
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
Bilik tidur
3 bilik tidur
Kawasan luar
Gril arang
Dobi
Kemudahan Dobi
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Hartanah bebas asap rokok
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Landscape Villa Hakuba Hakuba
Landscape Villa Hakuba Private vacation home
Landscape Villa Hakuba Private vacation home Hakuba
Soalan lazim
Adakah Landscape Villa Hakuba menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Landscape Villa Hakuba mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di rumah percutian ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di rumah percutian ini?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di rumah percutian ini?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah malam.
Apakah suasana di sekitar Landscape Villa Hakuba?
Landscape Villa Hakuba terletak sejauh 18 minit berjalan kaki dari Kawasan Ski Hakuba Happo-One dan 17 minit berjalan kaki dari Muzium Olimpik Hakuba.