Kabin ini ialah pilihan penginapan yang bagus di El Peñol. Terdapat juga taman, dan kabin menawarkan TV skrin rata dan khidmat penghantaran makanan tempatan.
Vereda Uvital, Sector La Fortaleza, El Peñol, Antioquia, 053857
Tempat berdekatan
Takungan Peñol-Guatapé - 19 min berjalan kaki - 1.7 km
Replika Peñol Lama - 12 min memandu - 6.4 km
Batu del Marial - 37 min memandu - 18.8 km
Rock of Guatapé - 49 min memandu - 25.7 km
Parque Comfama - 55 min memandu - 26.7 km
Bergerak
Medellín (MDE-José María Córdova Intl.) - 106 min memandu
Restoran
Pier 72 Restaurante - 9 min memandu
Alex Parrilla - 16 min memandu
Típicos El Peñol - 8 min memandu
ParadorTuristico La Casa del Café - 11 min memandu
San Tropel Charcutería Bar - 20 min memandu
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh kabin untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
La Comarca Guatape
Kabin ini ialah pilihan penginapan yang bagus di El Peñol. Terdapat juga taman, dan kabin menawarkan TV skrin rata dan khidmat penghantaran makanan tempatan.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
2 kabin
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:30
DONE
Arahan daftar masuk khas
Hartanah mengenakan caj sebanyak COP 5 untuk pembayaran menggunakan kad kredit
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan maklumat pengambilan kunci; hos anda akan menyambut anda
Sebelum tiba, anda mesti melengkapkan pendaftaran dalam talian melalui pautan selamat
Jika anda merancang untuk tiba selepas 12:00 tengah hari, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Parkir percuma di luar tapak hartanah sejauh 10 meter
VPN_KEY
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Parkir percuma di luar tapak hartanah sejauh 10 meter
Bilik tidur
4 bilik tidur
Hiburan
TV skrin rata
Permainan
Kawasan luar
Gril gas
Taman
Perabot luar
Laluan pejalan kaki ke air
Dobi
Perkhidmatan pencucian kering/dobi
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Kawasan merokok yang ditetapkan
Perkhidmatan dan kemudahan
Bantuan tiket/pelancongan
Peti Besi
Buku panduan/pengesyoran
Khidmat penghantaran makanan tempatan
Sorotan lokasi
Di gunung
Aktiviti menarik
Basikal sewa di tapak hartanah
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida dipasang (hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah)
Pengesan asap dipasang (hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Alat pertolongan cemas
Sistem keselamatan
Lampu luar
Umum
2 bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Colombia pada kadar 19%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Colombia dan yang membayar menggunakan kad asing atau melalui pindahan bank dari luar Colombia. Pengecualian ini hanya terpakai untuk tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan perjalanan lain).
Fi pembersihan: COP65000 setiap penginapan, seminggu
Fi cadar: COP15000 setiap penginapan, seminggu
Kemudahan tambahan
Caj Kad kredit tertakluk kepada caj tambahan sebanyak COP5
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Kolam, spa & gimnasium (jika berkenaan)
Kanak-kanak di bawah 15 tahun tidak dibenarkan masuk ke kelab kesihatan tanpa pengawasan orang dewasa
Dasar
Hanya tetamu berdaftar yang dibenarkan dalam bilik tamu.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya sistem keselamatan, alat pertolongan cemas dan lampu luar di tapak hartanah.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 108136
Juga dikenali sebagai
La Comarca Guatape Cabin
La Comarca Guatape El Peñol
La Comarca Guatape Cabin El Peñol
Soalan lazim
Adakah La Comarca Guatape menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, La Comarca Guatape mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di kabin ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di kabin ini?
Tiada, namun terdapat tempat letak kenderaan percuma berdekatan.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di kabin ini?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00. Masa daftar keluar adalah 11:30.
Apakah aktiviti yang tersedia di La Comarca Guatape dan kawasan berdekatan?
La Comarca Guatape mempunyai taman.
Apakah suasana di sekitar La Comarca Guatape?
La Comarca Guatape terletak cuma sejauh 14 minit berjalan kaki dari Takungan Peñol-Guatapé.