Seluruh pangsapuri

Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms

Pangsapuri mudah sampai ke Pelabuhan Livorno

Pilih tarikh untuk melihat harga

Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Pelabuhan Livorno.

Seluruh pangsapuri

3 bilik tidur2 bilik mandiBoleh menampung 6

Kemudahan popular

  • Wi-Fi percuma

Kemudahan utama (2)

  • 7 pangsapuri
  • Taman
Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
Livorno, LI

Tempat berdekatan

  • Piazza della Repubblica - 16 min berjalan kaki - 1.4 km
  • Katedral Livorno - 4 min memandu - 1.8 km
  • Palazzo Grande - 4 min memandu - 1.8 km
  • Pelabuhan Livorno - 4 min memandu - 2.2 km
  • Monumento dei Quattro Mori - 4 min memandu - 2.2 km

Bergerak

  • Pisa (PSA-Galileo Galilei) - 28 min memandu
  • Stesen Antignano - 15 min memandu
  • Stesen Pusat Livorno - 17 min berjalan kaki
  • Stesen Quercianella-Sonnino - 21 min memandu

Restoran

  • ‪Il Tramezzino - ‬9 min berjalan kaki
  • ‪Ex Cinema Aurora - ‬10 min berjalan kaki
  • ‪Bar Papillon - ‬4 min berjalan kaki
  • ‪Queen Victoria Pub - ‬6 min berjalan kaki
  • ‪Il Punto Ponce - ‬2 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Seluruh tempat

Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.

Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms

Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Pelabuhan Livorno.

Sekilas pandang

DONE

Saiz hartanah

    • 7 pangsapuri
DONE

Tiba/Pulang

    • Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00
    • Umur minimum daftar masuk - 25 tahun
    • Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Tetamu mesti menghubungi hartanah untuk mendapatkan maklumat daftar masuk
    • Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
    • Umur daftar masuk minimum ialah 25
PETS

Haiwan peliharaan

    • Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI

Internet

    • Wi-fi percuma di tempat awam

Kemudahan hartanah

Internet

  • Wi-fi percuma

Bilik mandi

  • Tisu tandas

Kawasan luar

  • Taman

Haiwan kesayangan

  • Haiwan kesayangan tidak dibenarkan

Kesesuaian/Kebolehcapaian

  • Tiada lif

Ciri-ciri keselamatan

  • Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
  • Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)

Umum

  • 7 bilik

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
  • Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 31 Mac, EUR 1.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 14 tahun tahun.
  • Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 31 Oktober, EUR 2.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 14 tahun tahun.

Kanak-kanak & katil tambahan

  • Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.

Dasar

Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Fi mandatori pembersihan termasuk dalam kadar sewa hartanah ini.
Nombor Pendaftaran Hartanah 049009LTN1296

Juga dikenali sebagai

Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms Livorno
Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms Apartment

Soalan lazim

Adakah Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?

Ya, Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.

Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms?

Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms?

Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.

Apakah aktiviti yang tersedia di Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms dan kawasan berdekatan?

Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms mempunyai taman.

Apakah suasana di sekitar Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms?

Tulipan in Livorno With 3 Bedrooms and 2 Bathrooms terletak sejauh 16 minit berjalan kaki dari Piazza della Repubblica dan 19 minit berjalan kaki dari Percutian dengan kapal layar Kepulauan Aeolian.