Apabila mengunjungi Serra do Salitre, Hotel Habitar ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan bufet setiap hari dari 6:30 hingga 10:00.
R. Andalecia Lana, 25, Serra do Salitre, MG, 38760-000
Tempat berdekatan
Muzium Perbandaran Patrocinio - 47 min memandu - 48.9 km
Restoran
Botequinho - Comida de buteco - 9 min berjalan kaki
Madeireira Sao José - 4 min memandu
Gigantão Lanches - 17 min berjalan kaki
Casa de Frango Tulipa - 19 min berjalan kaki
Bar Do Paulo Vitor - 9 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Hotel Habitar
Apabila mengunjungi Serra do Salitre, Hotel Habitar ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan bufet setiap hari dari 6:30 hingga 10:00.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
8 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 13:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Umur minimum daftar masuk - 15 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 15
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 25+ Mbps)
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan bufet percuma setiap pagi 6:30–10:00
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Televisyen
Saluran TV satelit
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Sabun dan syampu
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Meja
Wi-fi percuma (berkelajuan 25+ Mbps)
Fi & dasar
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini menerima kad kredit dan kad debit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Hotel Habitar Hotel
Hotel Habitar Serra do Salitre
Hotel Habitar Hotel Serra do Salitre
Soalan lazim
Adakah Hotel Habitar menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Hotel Habitar mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Hotel Habitar?
Masa mula daftar masuk: 13:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.