Di Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pantai Bibione dan Pantai Lignano Sabbiadoro. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka atau mengunjungi gelanggang tenis terbuka untuk bersenam. Teres dan taman ditawarkan, dan pangsapuri memiliki kemudahan seperti peti sejuk dan ketuhar gelombang mikro.
Taman Hiburan Adriatico - 10 min berjalan kaki - 0.8 km
Pantai Bibione - 17 min berjalan kaki - 1.5 km
Bibione Thermae - 2 min memandu - 2.2 km
Bergerak
Trieste (TRS-Friuli Venezia Giulia) - 51 min memandu
Lapangan Terbang Marco Polo (VCE) - 78 min memandu
Treviso (TSF) - 86 min memandu
Stesen Latisana-Lignano-Bibione - 21 min memandu
Stesen Portogruaro Caorle - 27 min memandu
Stesen Teglio Veneto - 27 min memandu
Restoran
Osteria Europa - 10 min berjalan kaki
Pizzeria Luciana - 15 min berjalan kaki
Hard Buzz - 16 min berjalan kaki
Grill Hof "Da Enrico - 7 min berjalan kaki
Beercode Bibione - 13 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia
Di Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Pantai Bibione dan Pantai Lignano Sabbiadoro. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka atau mengunjungi gelanggang tenis terbuka untuk bersenam. Teres dan taman ditawarkan, dan pangsapuri memiliki kemudahan seperti peti sejuk dan ketuhar gelombang mikro.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 17:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00
Umur minimum daftar masuk - 21 tahun
Masa daftar keluar adalah 9:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dengan maklumat daftar masuk
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 21
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap*
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
VPN_KEY
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kolam renang/Spa
Kolam renang terbuka
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Makanan dan minuman
Peti Sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Pembancuh kopi/teh
Bilik tidur
Cadar katil disediakan
Bilik mandi
Pancuran mandi
Kawasan luar
Balkoni
Teres
Taman
Keselesaan
Penyaman Udara
Haiwan kesayangan
Haiwan khidmat terkecuali daripada fi
Mesra haiwan kesayangan
EUR 50.0 setiap haiwan kesayangan sepenginapan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Hartanah bebas asap rokok
Perkhidmatan dan kemudahan
Lokar tersedia
Aktiviti menarik
Gelanggang tenis terbuka
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
Perabot unik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Oktober - 30 April, EUR 0.00 seorang, semalam, sehingga 10 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 4 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Mei - 30 September, EUR 1.15 seorang, semalam, sehingga 10 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 4 tahun tahun.
Fi cadar: EUR11.0 seorang, sepenginapan
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak EUR50.0 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Adakah kolam tersedia di Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia?
Ya, terdapat kolam renang terbuka.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia?
Ya, haiwan kesayangan dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak EUR50.0 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan. Haiwan khidmat terkecuali daripada fi.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia?
Masa mula daftar masuk: 17:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00. Masa daftar keluar adalah 9:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia dan kawasan berdekatan?
Perbaiki kemahiran anda di gelanggang tenis. Nikmati aktiviti renang di kolam renang terbuka atau gunakan kemudahan lain di pangsapuri ini, yang menyertakan taman.
Adakah Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia mempunyai ruang persendirian terbuka?
Ya, setiap pangsapuri menampilkan balkoni.
Apakah suasana di sekitar Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia?
Holiday Resort Villaggio Selene, Bibione Spiaggia terletak sejauh 16 minit berjalan kaki dari Pantai Bibione dan 7 minit berjalan kaki dari Val Grande.