Khan orda hotel
Rumah tamu di Tashkent
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Khan orda hotel





Khan orda hotel ialah pilihan penginapan yang bagus di Tashkent. Manfaat percuma termasuk letak kenderaan sendiri dan sarapan Eropah setiap hari dari 7:00 hingga 10:00. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Yunusobod Metro Station ialah 10 minit sahaja.
Ulasan
8.8 daripada 10
Cemerlang
Kemudahan popular
Harga semasa ialah RM318
RM361 jumlah
termasuk cukai & fi
9 Apr - 10 Apr
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 3 daripada 3 bilik
Lihat semua foto untuk Standard Twin Room

Standard Twin Room
Sorotan
Penyaman udara
Peti sejuk mini
Pengering rambut
Ketuhar gelombang mikro
Meja
Ruang komputer riba
Lihat semua foto untuk Standard Double Room

Standard Double Room
Sorotan
Penyaman udara
Peti sejuk mini
Pengering rambut
Bilik mandi persendirian
Ketuhar gelombang mikro
Meja
Ruang komputer riba
Lihat semua foto untuk Standard Triple Room

Standard Triple Room
Sorotan
Penyaman udara
Peti sejuk mini
Pengering rambut
Bilik mandi persendirian
Ketuhar gelombang mikro
Meja
Ruang komputer riba
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Amir Temur kochasi 1a, Tashkent, Tashkent, 100000
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan: USD0.53 seorang semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 16 tahun.
Dasar
Jika anda perlukan visa untuk memasuki negara ini, hartanah anda mungkin dapat membantu menyediakan dokumen sokongan yang perlu untuk mendapatkan visa tersebut. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh menghubungi hartanah menggunakan butiran hubungan yang disertakan dalam pengesahan tempahan anda. Hartanah tersebut mungkin mengenakan bayaran untuk bantuan ini walaupun anda terpaksa membatalkan tempahan anda. Segala persiapan adalah antara hartanah dan diri anda semata-mata.
Sila ambil perhatian bahawa apa-apa bayaran kepada pihak hotel (sama ada urus niaga tunai atau bukan tunai) hendaklah dibuat dalam USD atau EUR, mana-mana yang diterima oleh hartanah.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Khan orda hotel Tashkent
Khan orda hotel Guesthouse
Khan orda hotel Guesthouse Tashkent
Soalan lazim
Khan orda hotel Ulasan
Ulasan
8.8
Cemerlang
32 ulasan luaran