Wooribow Ryokan Naka-dori Eurrabow

Kelas hartanah: 2
Hotel dalam jarak berjalan dari Yubatake

Pilih tarikh untuk melihat harga

Wooribow Ryokan Naka-dori Eurrabow menawarkan lokasi yang luar biasa, terletak hanya 5 minit berjalan kaki dari Yubatake.

Kemudahan popular

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
69 Kusatsu, Kusatsumachi, Kusatsu, Gunma Prefecture, 377-1711

Tempat berdekatan

  • Mata Air Panas Jizo - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
  • Yubatake - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
  • Muzium Onsen Bandar Kusatsu - 4 min berjalan kaki - 0.4 km
  • Mata Air Panas Ohtakinoyu - 4 min berjalan kaki - 0.4 km
  • Taman Sainokawara - 9 min berjalan kaki - 0.8 km

Bergerak

  • Stesen Yudanaka - 41 min memandu

Restoran

  • ‪縁日村 - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪夢花 - ‬2 min berjalan kaki
  • ‪やきとり居酒屋香心 - ‬2 min berjalan kaki
  • ‪マノス - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪地蔵カフェ 月の貌 (TSUKI no KAO) - ‬3 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Wooribow Ryokan Naka-dori Eurrabow

Wooribow Ryokan Naka-dori Eurrabow menawarkan lokasi yang luar biasa, terletak hanya 5 minit berjalan kaki dari Yubatake.

Sekilas pandang

DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan

Fi & dasar

Dasar

Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.

Soalan lazim

Apakah suasana di sekitar Wooribow Ryokan Naka-dori Eurrabow?

Wooribow Ryokan Naka-dori Eurrabow terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Yubatake dan 5 minit berjalan kaki dari Muzium Onsen Bandar Kusatsu.