Di Attractive Studio in Casablanca, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Masjid Hassan II dan Pantai Ain Diab. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Beause Jour ialah 7 minit dan Stesen Ghandi ialah 9 minit.
Di Attractive Studio in Casablanca, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Masjid Hassan II dan Pantai Ain Diab. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Beause Jour ialah 7 minit dan Stesen Ghandi ialah 9 minit.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 12:00 Tengah Hari; Masa tamat daftar masuk: 16:00
Daftar masuk tanpa sentuh tersedia
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
Daftar keluar tanpa sentuh tersedia
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel yang mengandungi arahan daftar masuk khas dan maklumat pengambilan kunci sebelum ketibaan; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Parkir percuma di luar tapak hartanah terletak berdekatan
Parkir di bahu jalan tersedia
VPN_KEY
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Parkir percuma di luar tapak hartanah
Parkir di bahu jalan tersedia
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Jika anda mempunyai permintaan untuk keperluan mudah akses yang tertentu, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Lif
Boleh diakses guna kerusi roda (terhad)
Kawasan merokok yang ditetapkan
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan: EUR 0.10 seorang semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 12 tahun.
Dasar
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad debit atau kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Attractive Studio in Casablanca?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Attractive Studio in Casablanca?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Attractive Studio in Casablanca?
Masa mula daftar masuk: 12:00 Tengah Hari; Masa tamat daftar masuk: 16:00. Masa daftar keluar adalah 11:00. daftar masuk dan daftar keluar tanpa sentuh tersedia.
Apakah suasana di sekitar Attractive Studio in Casablanca?
Attractive Studio in Casablanca terletak di Hay Hassani, sejauh 7 minit berjalan kaki dari Stesen Beause Jour.