Plaza de la Constitución - 10 min berjalan kaki - 0.8 km
Pasar Perbandaran Sòller - 10 min berjalan kaki - 0.8 km
Gereja Sant Bartomeu - 11 min berjalan kaki - 1.0 km
Stesen Kereta Api Ferrocarril de Soller - 13 min berjalan kaki - 1.1 km
Bergerak
Palma de Mallorca (PMI) - 55 min memandu
Stesen Es Caülls - 22 min memandu
Stesen Marratxi - 23 min memandu
Stesen Marratxi Poligon - 23 min memandu
Restoran
Miga De Nube - 10 min berjalan kaki
Imperfectas - 10 min berjalan kaki
Bar Turismo - 12 min berjalan kaki
La Romaguera - 10 min berjalan kaki
Restaurante Luna 36 - 11 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh rumah untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Beautiful Mallorcan Villa With Pool in Soller
Apabila anda menginap di vila ini, anda berada dalam lingkungan 10 minit dari Marina Port de Sóller.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
Vila persendirian
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 18:00
Umur minimum daftar masuk - 25 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tetamu mesti menghubungi hartanah untuk mendapatkan maklumat daftar masuk
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 25
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Kemudahan hartanah
Kolam renang/Spa
Kolam berkongsi/bersama
Internet
Wi-fi percuma
Makanan dan minuman
Dapur
Bilik tidur
2 bilik tidur
Bilik mandi
2.5 bilik mandi
Hiburan
Pemain DVD
Kawasan luar
Gril barbeku
Taman
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Pemadam api
Umum
4 bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai dikenakan oleh kerajaan tempatan dan akan dikutip di hartanah. Cukai dikurangkan sebanyak 50% selepas malam ke-8 penginapan dan kanak-kanak bawah umur 16 tahun terkecuali. Pengecualian dan pengurangan lain mungkin dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 30 April, EUR 0.55 seorang, semalam , sehingga 9 malam dan EUR 0.28 kemudian. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Mei - 31 Oktober, EUR 2.20 seorang, semalam, sehingga 9 malam dan EUR 1.10 kemudian. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 16 tahun tahun.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak hartanah.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 1000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Fi mandatori pembersihan termasuk dalam kadar sewa hartanah ini.
Nombor Pendaftaran Hartanah ETV/11685
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di vila ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di vila ini?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 18:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Beautiful Mallorcan Villa With Pool in Soller dan kawasan berdekatan?
Beautiful Mallorcan Villa With Pool in Soller mempunyai taman.
Apakah suasana di sekitar Beautiful Mallorcan Villa With Pool in Soller?
Beautiful Mallorcan Villa With Pool in Soller terletak sejauh 10 minit berjalan kaki dari Banco de Sóller dan 11 minit berjalan kaki dari Gereja Sant Bartomeu.