KIYAZA Station Sapporo 2 terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Universiti Hokkaido dan Pasar Nijo. Tambahan lagi, Jalan Membeli-belah Tanukikoji dan Taman Odori hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Kita-jusanjo-higashi ialah 11 minit dengan berjalan kaki.
3-chome-15-22 Kita 7 Johigashi, Sapporo, Hokkaido, 060-0907
Tempat berdekatan
Menara Sapporo JR - 9 min berjalan kaki - 0.8 km
Menara Jam Sapporo - 11 min berjalan kaki - 1.0 km
Universiti Hokkaido - 12 min berjalan kaki - 1.0 km
Muzium Bir Sapporo - 12 min berjalan kaki - 1.0 km
Menara TV Sapporo - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Bergerak
Sapporo (OKD-Okadama) - 22 min memandu
Lapangan Terbang Chitose Baru (CTS) - 59 min memandu
Stesen Soen - 4 min memandu
Stesen Sapporo - 6 min berjalan kaki
Stesen Naebo - 21 min berjalan kaki
Stesen Kita-jusanjo-higashi - 11 min berjalan kaki
Stesen Higashi-kuyakusho-mae - 15 min berjalan kaki
Stesen Kita-juni-jo - 16 min berjalan kaki
Restoran
Starbucks - 7 min berjalan kaki
トリトン 北8条光星店 - 4 min berjalan kaki
寿司と炉端焼 四季花まる - 6 min berjalan kaki
ごまそば八雲 さつきた店 - 7 min berjalan kaki
一粒庵 - 10 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
KIYAZA Station Sapporo 2
KIYAZA Station Sapporo 2 terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Universiti Hokkaido dan Pasar Nijo. Tambahan lagi, Jalan Membeli-belah Tanukikoji dan Taman Odori hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Kita-jusanjo-higashi ialah 11 minit dengan berjalan kaki.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
3 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2024
Kebolehcapaian
Lif
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di KIYAZA Station Sapporo 2?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar KIYAZA Station Sapporo 2?
KIYAZA Station Sapporo 2 terletak sejauh 6 minit berjalan kaki dari Stesen Sapporo dan 13 minit berjalan kaki dari Universiti Hokkaido.