Nikmati kunjungan ke San Jerónimo dengan penginapan di Solvae. Tetamu boleh berendam di kolam renang terbuka, serta faedah percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri dan sarapan Eropah setiap hari antara 8:00 dan 10:00.
Gereja San Jeronimo - 1 min berjalan kaki - 0.0 km
Taman Eko El Gaitero - 7 min memandu - 2.2 km
Taman Lleras - 41 min memandu - 49.0 km
Pusat Membeli-belah Santa Fe - 41 min memandu - 51.9 km
Bergerak
Medellín (MDE-José María Córdova Intl.) - 86 min memandu
Restoran
El Mamut - 6 min berjalan kaki
Monteverde No 1 - 10 min memandu
Perri Burger - 5 min berjalan kaki
Rancho Parrilla - 9 min memandu
Rancho El Gustazo No. 2 - 10 min memandu
Tentang hartanah ini
Solvae
Nikmati kunjungan ke San Jerónimo dengan penginapan di Solvae. Tetamu boleh berendam di kolam renang terbuka, serta faedah percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri dan sarapan Eropah setiap hari antara 8:00 dan 10:00.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
20 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 21:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 13:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 8:00 - 20:00
Kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap*
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 25+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan Eropah percuma setiap pagi 8:00–10:00
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Kemudahan
Taman
Kolam renang terbuka
Kemudahan bilik
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 25+ Mbps)
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Colombia pada kadar 19%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Colombia dan yang membayar menggunakan kad asing atau melalui pindahan bank dari luar Colombia. Pengecualian ini hanya terpakai untuk tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan perjalanan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak COP60000 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini hanya menerima wang tunai.
Nombor Pendaftaran Hartanah 241307
Soalan lazim
Adakah kolam tersedia di Solvae?
Ya, terdapat kolam renang terbuka.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Solvae?
Ya, haiwan kesayangan dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak COP60000 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Solvae?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Solvae?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 21:00. Masa daftar keluar adalah 13:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Solvae dan kawasan berdekatan?
Solvae mempunyai kolam renang terbuka dan taman.
Apakah suasana di sekitar Solvae?
Solvae terletak cuma sejauh 1 minit berjalan kaki dari Taman San Jeronimo.