Di Arashi Namba BNB, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Kyocera Dome Osaka dan Dotonbori. Tambahan lagi, Nipponbashi dan Menara Tsutenkaku hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Ashihara-cho ialah 10 minit dan Stesen Taisho ialah 10 minit.
Terminal Udara Bandar Raya Osaka - 11 min berjalan kaki - 1.0 km
Kyocera Dome Osaka - 11 min berjalan kaki - 1.0 km
Namba Hatch - 13 min berjalan kaki - 1.1 km
Dotonbori - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Tempat Suci Namba Yasaka - 16 min berjalan kaki - 1.4 km
Bergerak
Osaka (ITM-Itami) - 32 min memandu
Kobe (UKB) - 52 min memandu
Osaka (KIX-Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai) - 52 min memandu
Stesen Shiomibashi - 3 min berjalan kaki
Stesen Sakuragawa - 6 min berjalan kaki
Stesen Dome-mae - 12 min berjalan kaki
Stesen Ashihara-cho - 10 min berjalan kaki
Stesen Taisho - 10 min berjalan kaki
Stesen Ashiharabashi - 11 min berjalan kaki
Restoran
そば処 あずま亭 - 4 min berjalan kaki
アポロ1ビル - 8 min berjalan kaki
ピンクペッパー - 8 min berjalan kaki
本格讃岐うどん まるちゃん 桜川本店 - 7 min berjalan kaki
吉鳥 桜川本店 - 6 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Arashi Namba BNB
Di Arashi Namba BNB, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Kyocera Dome Osaka dan Dotonbori. Tambahan lagi, Nipponbashi dan Menara Tsutenkaku hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Ashihara-cho ialah 10 minit dan Stesen Taisho ialah 10 minit.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
30 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 16:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Kakitangan berbilang bahasa
Kemudahan
Dibina pada 2024
Kebolehcapaian
Lif
Fi & dasar
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Arashi Namba BNB?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Arashi Namba BNB?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 16:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Arashi Namba BNB?
Arashi Namba BNB terletak sejauh 10 minit berjalan kaki dari Stesen Ashihara-cho dan 14 minit berjalan kaki dari Kyocera Dome Osaka.