Hotel La Vignetta

Hotel dalam jarak mudah sampai dari Piazza del Duomo

Pilih tarikh untuk melihat harga

Apabila anda menginap di Hotel La Vignetta, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Universiti Bocconi dan QC Termemilano. Tambahan lagi, Piazza del Duomo dan Katedral Milan hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Hentian Trem Viale Col di Lana hanya beberapa langkah dan Perhentian Trem Piazza 24 Maggio ialah 3 minit.

Ulasan

8.4 daripada 10
Sangat baik

Kemudahan popular

  • Bar

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
Via Pietro Custodi, 2, 20136 Milano MI, Italy, Via Pietro Custodi, 2, 20136 Milano MI, Italy, Milan, Lombardy, 20136

Tempat berdekatan

  • Darsena - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
  • Porta Ticinese - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
  • Universiti Bocconi - 6 min berjalan kaki - 0.6 km
  • Katedral Milan - 19 min berjalan kaki - 1.7 km
  • Piazza del Duomo - 19 min berjalan kaki - 1.7 km

Bergerak

  • Lapangan Terbang Linate (LIN) - 27 min memandu
  • Lapangan Terbang Antarabangsa Malpensa (MXP) - 59 min memandu
  • Lapangan Terbang Bergamo Orio al Serio (BGY) - 69 min memandu
  • Stesen Milano Porta Genova - 12 min berjalan kaki
  • Stesen Milan Porta Genova - 12 min berjalan kaki
  • Stesen Milan Cadorna Nord - 26 min berjalan kaki
  • Hentian Trem Viale Col di Lana - 2 min berjalan kaki
  • Perhentian Trem Piazza 24 Maggio - 3 min berjalan kaki
  • Perhentian Trem Piazza Sant'Eustorgio - 3 min berjalan kaki

Restoran

  • ‪McDonald's - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪Shalto - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪Henry's Cafè - ‬1 min berjalan kaki
  • ‪Papilla Milano - ‬2 min berjalan kaki
  • ‪Shiva - ‬3 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Hotel La Vignetta

Apabila anda menginap di Hotel La Vignetta, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Universiti Bocconi dan QC Termemilano. Tambahan lagi, Piazza del Duomo dan Katedral Milan hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Hentian Trem Viale Col di Lana hanya beberapa langkah dan Perhentian Trem Piazza 24 Maggio ialah 3 minit.

Sekilas pandang

DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE

Haiwan peliharaan

    • Haiwan perkhidmatan dialu-alukan

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Cukai bandar raya dikenakan: EUR 9.50 seorang semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 18 tahun.

Kanak-kanak & katil tambahan

  • Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.

Dasar

Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.

Juga dikenali sebagai

Vignetta Hotel Milan
Vignetta Hotel
Vignetta Milan
Vignetta
Hotel La Vignetta Hotel
Hotel La Vignetta Milan
Hotel La Vignetta Hotel Milan

Soalan lazim

Apakah suasana di sekitar Hotel La Vignetta?

Hotel La Vignetta terletak sejauh 2 minit berjalan kaki dari Hentian Trem Viale Col di Lana dan 7 minit berjalan kaki dari Universiti Bocconi.

Ulasan

8.4

Sangat Baik