Di Mi-Villa Kami-Ikebukuro, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kubah Tokyo dan Istana Imperial Tokyo. Tambahan lagi, Budokan Nippon dan Taman Ueno hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Sugamoshinden ialah 12 minit dan Stesen Nishi-sugamo ialah 13 minit.
Pusat Beli-belah Sunshine City - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Balai Cerap Sunshine 60 - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
Bandar Namco Namja - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
Akuarium Sunshine - 18 min berjalan kaki - 1.6 km
Universiti Rikkyo - 4 min memandu - 2.3 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 62 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 88 min memandu
Stesen Kita-Ikebukuro - 5 min berjalan kaki
Stesen Itabashi - 12 min berjalan kaki
Stesen Shimo-Itabashi - 12 min berjalan kaki
Stesen Sugamoshinden - 12 min berjalan kaki
Stesen Nishi-sugamo - 13 min berjalan kaki
Stesen Koshinzuka - 14 min berjalan kaki
Restoran
クルア チャオプラヤー - 4 min berjalan kaki
長寿庵 - 5 min berjalan kaki
聚福源 - 3 min berjalan kaki
滝野川ホルモン 良ちゃん - 6 min berjalan kaki
まんめし屋 - 7 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Mi-Villa Kami-Ikebukuro
Di Mi-Villa Kami-Ikebukuro, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kubah Tokyo dan Istana Imperial Tokyo. Tambahan lagi, Budokan Nippon dan Taman Ueno hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Sugamoshinden ialah 12 minit dan Stesen Nishi-sugamo ialah 13 minit.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2024
Fi & dasar
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Mi-Villa Kami-Ikebukuro?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Mi-Villa Kami-Ikebukuro?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah suasana di sekitar Mi-Villa Kami-Ikebukuro?
Mi-Villa Kami-Ikebukuro terletak sejauh 5 minit berjalan kaki dari Stesen Kita-Ikebukuro dan 17 minit berjalan kaki dari Pusat Beli-belah Sunshine City.