Taman Kuasi-Nasional Okinawasenseki - 1 min berjalan kaki - 0.0 km
Runtuhan Istana Gushikawa - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
Pantai Nashiro - 17 min berjalan kaki - 1.4 km
Tanjung Kyan - 18 min berjalan kaki - 1.5 km
Ryukyu Glass Village - 4 min memandu - 2.1 km
Bergerak
Naha (OKA) - 28 min memandu
Restoran
Nashiro Dining - 3 min memandu
和風亭 しおざき店 - 7 min memandu
いなみね - 8 min memandu
Pain de 515 - 8 min memandu
PORTO - 7 min memandu
Tentang hartanah ini
64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village
Apabila mengunjungi Itoman, 64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2022
Taman
Fi & dasar
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di 64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma. Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di 64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di 64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village dan kawasan berdekatan?
64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village mempunyai taman.
Apakah suasana di sekitar 64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village?
64 years traditianal okinawa house YuSuiJu in village terletak sejauh 14 minit berjalan kaki dari Pantai Nashiro dan 16 minit berjalan kaki dari Runtuhan Istana Gushikawa.