Apabila anda menginap di STAY OSAKA KUROMON Walkable to Namba, Shinsaibashi, and Dotonbori 14-minute train ride to USJ, anda akan berada di lokasi yang luar biasa, cuma 5 minit berjalan kaki dari Dotonbori dan Pasar Kuromon. Tambahan lagi, Nipponbashi dan Teater Namba Grand Kagetsu hanya mengambil masa 10 minit untuk tiba dengan berjalan kaki. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Nippombashi ialah 3 minit dan Stesen Namba (Nankai) ialah 9 minit.
Teater Namba Grand Kagetsu - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Nipponbashi - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Namba Walk Shopping Mall - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Papan Iklan Glico Dotonbori - 9 min berjalan kaki - 0.8 km
Bergerak
Osaka (ITM-Itami) - 33 min memandu
Osaka (KIX-Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai) - 60 min memandu
Kobe (UKB) - 63 min memandu
Stesen Kitntetsu-Nipponbashi - 3 min berjalan kaki
Stesen Osaka-Namba - 10 min berjalan kaki
Stesen Osaka Uehommachi - 20 min berjalan kaki
Stesen Nippombashi - 3 min berjalan kaki
Stesen Namba (Nankai) - 9 min berjalan kaki
Stesen Tanimachi 9-chome - 12 min berjalan kaki
Restoran
まぐろや 黒銀 - 1 min berjalan kaki
石橋食品 黒門本店 - 1 min berjalan kaki
天地人日本橋店 - 2 min berjalan kaki
煮干しらーめん玉五郎 黒門本店 - 1 min berjalan kaki
スーパージャップ - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
STAY OSAKA KUROMON Walkable to Namba, Shinsaibashi, and Dotonbori 14-minute train ride to USJ
Apabila anda menginap di STAY OSAKA KUROMON Walkable to Namba, Shinsaibashi, and Dotonbori 14-minute train ride to USJ, anda akan berada di lokasi yang luar biasa, cuma 5 minit berjalan kaki dari Dotonbori dan Pasar Kuromon. Tambahan lagi, Nipponbashi dan Teater Namba Grand Kagetsu hanya mengambil masa 10 minit untuk tiba dengan berjalan kaki. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Nippombashi ialah 3 minit dan Stesen Namba (Nankai) ialah 9 minit.
Sekilas pandang
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 16:00
Masa daftar keluar adalah 11:00
Arahan daftar masuk khas
Tetamu boleh mengakses penginapan mereka menerusi laluan masuk peribadi
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Kemudahan dobi
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Televisyen
Keselesaan di rumah
Penyaman udara
Selipar
Mesin basuh
Sabun pencuci
Tidur dengan nyenyak
Langsir/tirai gelap terus
Cadar katil disediakan
Aktiviti untuk dinikmati
Dihias secara berasingan
Tempat makan berasingan
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Bidet elektronik
Syampu
Pengering rambut
Tuala
Berus gigi dan ubat gigi
Makanan dan minuman
Peti Sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Dapur
Dapur
Alat memasak, pinggan-mangkuk dan perkakas dapur
Mesin basuh pinggan mangkuk
Meja makan
Lain-lain
Peralatan membersih
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Caj tetamu tambahan mungkin dikenakan dan berbeza-beza, bergantung pada dasar hartanah.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pengesan karbon monoksida, pemadam api, pengesan asap, dan sistem keselamatan di tapak.
Soalan lazim
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di STAY OSAKA KUROMON Walkable to Namba, Shinsaibashi, and Dotonbori 14-minute train ride to USJ?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 16:00. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Adakah STAY OSAKA KUROMON Walkable to Namba, Shinsaibashi, and Dotonbori 14-minute train ride to USJ mempunyai bilik untuk memasak sendiri dilekangkapi dengan dapur atau dapur kecil?
Ya, dapur kecil tersedia dalam setiap bilik dan turut menyertakan alat memasak/pinggan mangkuk/perkakas dapur, peti sejuk dan ketuhar gelombang mikro.
Apakah suasana di sekitar STAY OSAKA KUROMON Walkable to Namba, Shinsaibashi, and Dotonbori 14-minute train ride to USJ?
STAY OSAKA KUROMON Walkable to Namba, Shinsaibashi, and Dotonbori 14-minute train ride to USJ terletak sejauh 3 minit berjalan kaki dari Stesen Nippombashi dan 5 minit berjalan kaki dari Dotonbori.