MIIYAVI Hotel terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Taman Ueno dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Tokyo Skytree dan Kubah Tokyo hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Shin-okachimachi ialah 5 minit dan Stesen Kuramae (Oedo) ialah 8 minit.
Daerah Beli-belah Ameyoko - 12 min berjalan kaki - 1.0 km
Taman Ueno - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
Zoo Ueno - 18 min berjalan kaki - 1.5 km
Kuil Sensoji - 18 min berjalan kaki - 1.6 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 47 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 69 min memandu
Stesen Okachimachi - 13 min berjalan kaki
Stesen Asakusa - 14 min berjalan kaki
Stesen Asakusa (Tsukuba Express) - 15 min berjalan kaki
Stesen Shin-okachimachi - 5 min berjalan kaki
Stesen Kuramae (Oedo) - 8 min berjalan kaki
Stesen Inaricho - 8 min berjalan kaki
Restoran
小島珈琲 - 3 min berjalan kaki
鳥笑 - 2 min berjalan kaki
縁 - 4 min berjalan kaki
Fakalò pizza gallery - 4 min berjalan kaki
MIA MIA Kuramae - 5 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
MIIYAVI Hotel
MIIYAVI Hotel terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Taman Ueno dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Tokyo Skytree dan Kubah Tokyo hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Shin-okachimachi ialah 5 minit dan Stesen Kuramae (Oedo) ialah 8 minit.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan
Dibina pada 2024
Fi & dasar
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di MIIYAVI Hotel?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah suasana di sekitar MIIYAVI Hotel?
MIIYAVI Hotel terletak sejauh 5 minit berjalan kaki dari Stesen Shin-okachimachi dan 16 minit berjalan kaki dari Taman Ueno.