Sumida 4 House

Hartanah 2.0 bintang
Hotel dalam jarak mudah sampai dari Tokyo Skytree

Pilih tarikh untuk melihat harga

Sumida 4 House terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Pintu Kaminarimon dan Taman Ueno hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.

Kemudahan popular

  • Kemudahan dobi
  • Larangan merokok

Kemudahan utama (1)

  • Dobi layan diri

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
4-chōme-42-2 Sumida, Tokyo, 0

Tempat berdekatan

  • Sungai Sumida - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
  • Taman Sumida - 4 min memandu - 2.1 km
  • Konica Minolta Planetarium Tenku - 6 min memandu - 2.8 km
  • Sumida Aquarium - 6 min memandu - 2.8 km
  • Tokyo Solamachi - 6 min memandu - 2.8 km

Bergerak

  • Tokyo (HND-Haneda) - 50 min memandu
  • Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 65 min memandu
  • Stesen Kanegafuchi - 8 min berjalan kaki
  • Stesen Yahiro - 9 min berjalan kaki
  • Stesen Higashi-Mukojima - 12 min berjalan kaki
  • Stesen Yotsugi - 17 min berjalan kaki

Restoran

  • ‪築地直送居酒屋 魚真 - ‬8 min berjalan kaki
  • ‪日の丸酒場 - ‬8 min berjalan kaki
  • ‪ひえき - ‬8 min berjalan kaki
  • ‪居酒屋鶏喰 (Izakaya Trick) - ‬7 min berjalan kaki
  • ‪Tomi's キッチン - ‬5 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Sumida 4 House

Sumida 4 House terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Pintu Kaminarimon dan Taman Ueno hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.

Sekilas pandang

DONE

Tiba/Pulang

    • Daftar masuk bermula jam 16:00
    • Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE

Maklumat lain

    • Hartanah bebas asap rokok

Kemudahan hartanah

Perkhidmatan

  • Kemudahan dobi

Kemudahan

  • Dibina pada 2024

Kemudahan bilik

Makanan dan minuman

  • Akses dapur berkongsi

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.

Dasar

Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.

Soalan lazim

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Sumida 4 House?

Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 16:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.

Apakah suasana di sekitar Sumida 4 House?

Sumida 4 House terletak sejauh 8 minit berjalan kaki dari Stesen Kanegafuchi dan 16 minit berjalan kaki dari Sungai Sumida.