Apabila mengunjungi Itatiaia, chalet ini ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka bermusim, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Juga mempunyai taman, televisyen skrin rata dan peti sejuk.
Estr. Usina Força e Luz, 27, Itatiaia, RJ, 27580-000
Tempat berdekatan
Taman Negara Itatiaia - 1 min memandu - 0.8 km
Pusat Pelawat Taman Negara Itatiaia - 4 min memandu - 4.0 km
Casa do Chocolate - 18 min memandu - 18.6 km
Pequena Finlândia - 19 min memandu - 19.0 km
Pusat Komuniti Cancao Nova - 51 min memandu - 73.6 km
Bergerak
Resende (REZ) - 27 min memandu
Lapangan Terbang Antarabangsa Rio de Janeiro (GIG) - 160 min memandu
Rio de Janeiro (SDU-Santos Dumont) - 172 min memandu
Restoran
Graal Itatiaia - 14 min memandu
Restaurante e Lanchonete Nova Estação - 12 min memandu
Black Bar Penedo - 23 min memandu
Pub Penedo - 23 min memandu
Restaurante Nova Brescia - 9 min memandu
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh rumah untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Sítio Solar di Stella
Apabila mengunjungi Itatiaia, chalet ini ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka bermusim, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Juga mempunyai taman, televisyen skrin rata dan peti sejuk.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
1 chalet
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan maklumat peti kunci; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Jika anda merancang untuk tiba selepas 18:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap ((anjing dan kucing sahaja)*
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
VPN_KEY
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Kolam renang/Spa
Kolam renang terbuka bermusim
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti)
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
Makanan dan minuman
Peti Sejuk
Dapur
Ketuhar gelombang mikro
Alat memasak/pinggan-mangkuk/perkakas dapur
Pembakar Roti
Hiburan
TV skrin rata
Kawasan luar
Gril arang
Taman
Kawasan hiburan luar
Dobi
Mesin basuh
Haiwan kesayangan
Haiwan khidmat terkecuali daripada fi
Mesra haiwan kesayangan
BRL 200 setiap penginapan sepenginapan
Hanya kucing dan anjing dialu-alukan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Kawasan merokok yang ditetapkan
Sorotan lokasi
Di lokasi luar bandar
Di taman negara
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
Deposit kerosakan sebanyak BRL300 akan dikumpul sebelum mendaftar masuk
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Fi pembersihan: BRL170 setiap penginapan, sepenginapan
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak BRL200 setiap penginapan, (caj mungkin berbeza berdasarkan tempoh penginapan)
Kolam, spa & gimnasium (jika berkenaan)
Kolam renang bermusim dibuka dari 01 November hingga 30 April
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah kolam tersedia di chalet ini?
Ya, terdapat kolam renang terbuka bermusim.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di chalet ini?
Ya, kucing dan anjing dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak BRL200 setiap penginapan, sepenginapan. Haiwan khidmat terkecuali daripada fi.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di chalet ini?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di chalet ini?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah aktiviti yang tersedia di Sítio Solar di Stella dan kawasan berdekatan?
Sítio Solar di Stella mempunyai kolam renang terbuka bermusim dan taman.