Di YMK Oshiage 3A, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Kubah Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Honjo-azumabashi ialah 10 minit dengan berjalan kaki.
Konica Minolta Planetarium Tenku - 1 min berjalan kaki - 0.0 km
Tokyo Solamachi - 1 min berjalan kaki - 0.1 km
Tokyo Skytree - 1 min berjalan kaki - 0.2 km
Sumida Aquarium - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Taman Sumida - 10 min berjalan kaki - 0.9 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 50 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 64 min memandu
Stesen Oshiage (Skytree) - 4 min berjalan kaki
Stesen Tokyo Skytree - 6 min berjalan kaki
Stesen Hikifune - 17 min berjalan kaki
Stesen Honjo-azumabashi - 10 min berjalan kaki
Stesen Tawaramachi - 25 min berjalan kaki
Stesen Kuramae (Oedo) - 27 min berjalan kaki
Restoran
回転寿しトリトン - 5 min berjalan kaki
鼎泰豊 - 5 min berjalan kaki
六厘舎 - 5 min berjalan kaki
Be A Good Neighbor Coffee Kiosk - 4 min berjalan kaki
銀座天龍 - 6 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
YMK Oshiage 3A
Di YMK Oshiage 3A, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Kubah Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Honjo-azumabashi ialah 10 minit dengan berjalan kaki.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 Tengah Malam
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2025
Kebolehcapaian
Lif
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Televisyen
Tidur dengan nyenyak
Bilik kalis bunyi
Segarkan diri
Kelengkapan dandanan diri percuma
Fi & dasar
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di YMK Oshiage 3A?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di YMK Oshiage 3A?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 Tengah Malam. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar YMK Oshiage 3A?
YMK Oshiage 3A terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Stesen Oshiage (Skytree) dan 3 minit berjalan kaki dari Tokyo Skytree.