Yue Stay Komagome terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kubah Tokyo dan Taman Ueno. Tambahan lagi, Kuil Sensoji dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Nishigahara ialah 10 minit sahaja.
Yanaka Ginza Shopping Street - 6 min memandu - 2.4 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 54 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 84 min memandu
Stesen Komagome - 6 min berjalan kaki
Stesen Kami-Nakazato - 10 min berjalan kaki
Stesen Sugamo - 15 min berjalan kaki
Stesen Nishigahara - 10 min berjalan kaki
Stesen Takinogawa-itchome - 15 min berjalan kaki
Stesen Nishigahara-Yonchome - 17 min berjalan kaki
Restoran
源気丸 駒込店 - 2 min berjalan kaki
一◯そば - 4 min berjalan kaki
いきなり!ステーキ - 2 min berjalan kaki
Middle Garden Coffee Stand - 2 min berjalan kaki
餃子の点点 駒込店 - 3 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Yue Stay Komagome
Yue Stay Komagome terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kubah Tokyo dan Taman Ueno. Tambahan lagi, Kuil Sensoji dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Nishigahara ialah 10 minit sahaja.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
9 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 10:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Umur minimum daftar masuk - 20 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 5 hari sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan kod akses; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 20
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 25+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 25+ Mbps
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Tiada parkir tersedia di tapak hartanah
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Perkhidmatan dan kemudahan
Pengemasan setiap hari
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
9 bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Fi pembersihan: JPY6000 setiap penginapan, sepenginapan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad debit. Wang tunai tidak diterima.