Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Taman Poblado dan Taman Lleras. Semua pangsapuri menampilkan TV skrin rata dan Wi-fi percuma. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Poblado ialah 14 minit dengan berjalan kaki.
Klinik Medellín- El Poblado - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Taman Lleras - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Pusat Beli-belah Oviedo - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Pusat Membeli-belah Santa Fe - 17 min berjalan kaki - 1.5 km
Bergerak
Medellín (MDE-José María Córdova Intl.) - 36 min memandu
Stesen Poblado - 14 min berjalan kaki
Pengangkutan ulang-alik ke lapangan terbang (surcaj)
Restoran
Masaya - 3 min berjalan kaki
Café Zorba - 1 min berjalan kaki
Los Perrines - 1 min berjalan kaki
Ajiacos y Mondongos
Cuon - 2 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
3 BR apartment 1 block from lleras park
Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Taman Poblado dan Taman Lleras. Semua pangsapuri menampilkan TV skrin rata dan Wi-fi percuma. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Poblado ialah 14 minit dengan berjalan kaki.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
1 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 9:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:30
DONE
Arahan daftar masuk khas
Hartanah ini menawarkan pengangkutan pindahan dari lapangan terbang (surcaj boleh dikenakan); untuk pengaturan pengambilan, tetamu mesti menghubungi hartanah 48 jam sebelum tiba, menggunakan maklumat hubungan pada pengesahan tempahan
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk; hos anda akan menyambut anda
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 72 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Sebelum tiba, anda mesti melengkapkan pendaftaran dalam talian melalui pautan selamat
Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan pasport anda selepas membuat tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Arahan daftar keluar
Hos memerlukan anda untuk melengkapkan perkara berikut sebelum mendaftar keluar:
Alihkan item peribadi
Matikan lampu, Kunci pintu dan Kembalikan atau simpan kunci
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan atau haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Transit
Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang dengan permintaan ((tersedia 24 jam))*
VPN_KEY
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti)
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Tiada parkir tersedia di tapak hartanah
Pengangkutan pergi-balik ulang-alik lapangan terbang 24 jam (surcaj)
Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang atas permintaan
Makanan dan minuman
Pembancuh kopi/teh
Hiburan
TV skrin rata
TV di ruang bersama
Dobi
Perkhidmatan pencucian kering/dobi
Kemudahan Dobi
Keselesaan
Penyaman Udara
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan atau haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Jika anda mempunyai permintaan untuk keperluan mudah akses yang tertentu, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Tiada lif
2 tangga untuk ke hartanah
Aras atas boleh diakses dengan tangga sahaja
Laluan pintu masuk bercahaya
Hartanah bebas asap rokok
Perkhidmatan dan kemudahan
Bantuan tiket/pelancongan
Peti Besi
Kakitangan berbilang bahasa
Tempat simpanan bagasi
Seterika/papan seterika (atas permintaan)
Kedai mudah beli
Perkhidmatan ATM/perbankan
Sorotan lokasi
Di kawasan hiburan
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Colombia pada kadar 19%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Colombia dan yang membayar menggunakan kad asing atau melalui pindahan bank dari luar Colombia. Pengecualian ini hanya terpakai untuk tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan perjalanan lain).
Fi pembersihan: COP50000 setiap penginapan, sepenginapan
Kemudahan tambahan
Perkhidmatan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak COP200000 setiap kenderaan (sehala, Maksimum seramai 4 orang)
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 235012
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?
Maaf, haiwan kesayangan dan haiwan perkhidmatan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di pangsapuri ini.
Adakah perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang ditawarkan oleh pangsapuri ini?
Ya, pengangkutan ulang-alik lapangan terbang tersedia. Caj adalah sebanyak COP200000 setiap kenderaan sehala.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 9:00. Masa daftar keluar adalah 11:30.
Apakah suasana di sekitar 3 BR apartment 1 block from lleras park?
3 BR apartment 1 block from lleras park terletak sejauh 2 minit berjalan kaki dari Taman Poblado dan 6 minit berjalan kaki dari Taman Lleras.