Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden menawarkan lokasi yang luar biasa, terletak beberapa langkah dari Pasar Malam Jalan Wenhua.
No. 58, Zhongyang 1st Market, 600, Chiayi City, 600
Tempat berdekatan
Pasar Malam Jalan Wenhua - 1 min berjalan kaki - 0.0 km
Bulatan Air Pancut Chiayi - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Replika Menara Eiffel Chiayi - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Taman Kebudayaan Chiayi - 6 min berjalan kaki - 0.5 km
Alishan Forest Railway Garage Park - 9 min berjalan kaki - 0.8 km
Bergerak
Chiayi (CYI) - 16 min memandu
Kaohsiung (KHH-Lapangan Terbang Antarabangsa Kaohsiung) - 102 min memandu
Lapangan Terbang Antarabangsa Taoyuan (TPE) - 171 min memandu
Taipei (TSA-Songshan) - 129.7 batu/208.7 km
Stesen Chiayi Jiabei - 11 min memandu
Stesen Chiayi - 12 min berjalan kaki
Stesen Chiayi Beimen - 17 min berjalan kaki
Restoran
郭家雞肉飯 - 2 min berjalan kaki
源興御香屋 - 2 min berjalan kaki
林聰明沙鍋魚頭 - 2 min berjalan kaki
McDonald's - 2 min berjalan kaki
包好吃水餃 - 2 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden
Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden menawarkan lokasi yang luar biasa, terletak beberapa langkah dari Pasar Malam Jalan Wenhua.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
6 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:30; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk dan kod akses; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Sebelum tiba, anda mesti melengkapkan pendaftaran dalam talian melalui pautan selamat
Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan kad pengenalan bergambar keluaran kerajaan anda selepas membuat tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 10:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Tetamu disyorkan agar memuat turun aplikasi mudah alih LINE hartanah sebelum daftar masuk
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Tiada katil bayi (katil budak)
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap*
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Peti sejuk berkongsi
Dispenser air
Perkhidmatan
Bantuan pelancongan/tiket
Kemudahan dobi
Kemudahan
Ruang tamu bersama
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Skrin tingkap
Tidur dengan nyenyak
Langsir/tirai gelap terus
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Bilik mandi berkongsi
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti))
Makanan dan minuman
Dapur kecil
Lain-lain
Atas permintaan
Buku panduan/pengesyoran
Peta tempatan
Fi & dasar
Kemudahan tambahan
Daftar masuk lewat antara 11:00 dan 14:00 boleh diaturkan dengan caj tambahan
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak TWD300 setiap haiwan kesayangan, semalam, serta fi pembersihan sekali sebanyak TWD300
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit dan kad debit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden?
Ya, haiwan kesayangan dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak TWD300 setiap haiwan kesayangan, semalam. Haiwan khidmat terkecuali daripada fi.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden?
Masa mula daftar masuk: 15:30; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Adakah Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden mempunyai bilik untuk memasak sendiri dilekangkapi dengan dapur atau dapur kecil?
Ya, dapur kecil tersedia dalam setiap bilik.
Apakah suasana di sekitar Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden?
Anlan Residence Hotel Cultural Road Pavilion in Jietu, Orange Wood Hidden Garden terletak sejauh 1 minit berjalan kaki dari Pasar Malam Jalan Wenhua dan 5 minit berjalan kaki dari Taman Kebudayaan Chiayi.