Apabila anda menginap di Terrace Midoubaru, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Hells of Beppu dan Safari Afrika.
Sekilas pandang
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Restoran
Kemudahan
Peti simpan selamat di meja/kaunter hadapan
Fi & dasar
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah terdapat restoran di Terrace Midoubaru atau kawasan berdekatan?
Ya, terdapat restoran di tapak hartanah.
Apakah suasana di sekitar Terrace Midoubaru?
Terrace Midoubaru terletak sejauh 8 minit berjalan kaki dari Onsen Horita dan 14 minit berjalan kaki dari Onsen Sakura-yu.