Nikmati kunjungan ke Formentera dengan penginapan di Paya II Apartments.
Sekilas pandang
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Kolam renang terbuka
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai dikenakan oleh kerajaan tempatan dan akan dikutip di hartanah. Cukai dikurangkan sebanyak 50% selepas malam ke-8 penginapan dan kanak-kanak bawah umur 16 tahun terkecuali. Pengecualian dan pengurangan lain mungkin dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 1000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Soalan lazim
Adakah kolam tersedia di Paya II Apartments?
Ya, terdapat kolam renang terbuka.
Apakah aktiviti yang tersedia di Paya II Apartments dan kawasan berdekatan?
Paya II Apartments mempunyai kolam renang terbuka.
Apakah suasana di sekitar Paya II Apartments?
Paya II Apartments terletak sejauh 7 minit berjalan kaki dari Pantai Es Pujols dan 20 minit berjalan kaki dari Pantai Sa Roqueta.