Hotel Mid in Kuramae Ekimae

Hartanah 2.0 bintang
Hotel dalam jarak mudah sampai dari Kuil Sensoji

Pilih tarikh untuk melihat harga

Di Hotel Mid in Kuramae Ekimae, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Kuil Sensoji dan Tokyo Skytree. Tambahan lagi, Istana Imperial Tokyo dan Kubah Tokyo hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Kuramae (Asakusa) hanya beberapa langkah dan Stesen Kuramae (Oedo) ialah 5 minit.

Kemudahan popular

  • Bar

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
3-1-1 Kuramae, Taito-Ku, Tokyo, 3-1-1 Kuramae, Taito-Ku, Tokyo, Tokyo Prefecture, 111-0051

Tempat berdekatan

  • Sungai Sumida - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
  • Ryogoku Kokugikan - 11 min berjalan kaki - 0.9 km
  • Kitchen Town - 11 min berjalan kaki - 1.0 km
  • Pintu Kaminarimon - 12 min berjalan kaki - 1.1 km
  • Kuil Sensoji - 17 min berjalan kaki - 1.5 km

Bergerak

  • Tokyo (HND-Haneda) - 41 min memandu
  • Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 66 min memandu
  • Stesen Asakusabashi - 9 min berjalan kaki
  • Stesen Asakusa - 10 min berjalan kaki
  • Stesen Asakusa (Tsukuba Express) - 13 min berjalan kaki
  • Stesen Kuramae (Asakusa) - 1 min berjalan kaki
  • Stesen Kuramae (Oedo) - 5 min berjalan kaki
  • Stesen Tawaramachi - 10 min berjalan kaki

Restoran

  • ‪マクドナルド - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪鷰 En - ‬2 min berjalan kaki
  • ‪Dandelion Chocolate Factory & Cafe - ‬2 min berjalan kaki
  • ‪蔵前元楽総本店 - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪Lonich, - ‬3 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Hotel Mid in Kuramae Ekimae

Di Hotel Mid in Kuramae Ekimae, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Kuil Sensoji dan Tokyo Skytree. Tambahan lagi, Istana Imperial Tokyo dan Kubah Tokyo hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Kuramae (Asakusa) hanya beberapa langkah dan Stesen Kuramae (Oedo) ialah 5 minit.

Sekilas pandang

DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.

Dasar

Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.

Soalan lazim

Apakah suasana di sekitar Hotel Mid in Kuramae Ekimae?

Hotel Mid in Kuramae Ekimae terletak sejauh 1 minit berjalan kaki dari Stesen Kuramae (Asakusa) dan 18 minit berjalan kaki dari Kuil Sensoji.