Apabila anda menginap di LUX The 02 Residences JLT Suite, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pusat Beli-belah Dubai Marina dan Pusat Beli-belah Ibn Battuta. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Tambahan lagi, Pusat Beli-belah Mall of the Emirates dan Burj Al Arab hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen DMCC ialah 12 minit dan Stesen Sobha Realty ialah 13 minit.
Pusat Beli-belah Dubai Marina - 16 min berjalan kaki - 1.4 km
The Walk - 20 min berjalan kaki - 1.7 km
The Beach Mall - 2 min memandu - 1.4 km
Pantai Marina - 2 min memandu - 1.4 km
Skydive Dubai - 3 min memandu - 2.0 km
Bergerak
Dubai (DWC-Al Maktoum Intl.) - 36 min memandu
Dubai (DXB-Lapangan Terbang Antarabangsa Dubai) - 36 min memandu
Sharjah (SHJ-Lapangan Terbang Antarabangsa Sharjah) - 61 min memandu
Stesen DMCC - 12 min berjalan kaki
Stesen Sobha Realty - 13 min berjalan kaki
Stesen Metro Dubai Marina - 22 min berjalan kaki
Restoran
Hawkerboi - 8 min berjalan kaki
Nola Eatery & Social House - 2 min berjalan kaki
San Wan Hand Pulled Noodles - 8 min berjalan kaki
Cafe Isan - 8 min berjalan kaki
LDC Kitchen & Coffee - 5 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
LUX The 02 Residences JLT Suite
Apabila anda menginap di LUX The 02 Residences JLT Suite, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pusat Beli-belah Dubai Marina dan Pusat Beli-belah Ibn Battuta. Tetamu boleh berenang di kolam renang terbuka, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Tambahan lagi, Pusat Beli-belah Mall of the Emirates dan Burj Al Arab hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen DMCC ialah 12 minit dan Stesen Sobha Realty ialah 13 minit.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kemudahan
Kolam renang terbuka
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Seterika/papan seterika
Mesin basuh
Tidur dengan nyenyak
Langsir/tirai gelap terus
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
Deposit kerosakan sebanyak AED2000 akan dikumpul sebelum mendaftar masuk
Deposit kerosakan hartanah ini boleh dibayar melalui pautan selamat dan perlu dibayar dalam masa 24 jam selepas membuat tempahan. Bayaran awal deposit kerosakan diperlukan untuk daftar masuk.
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan: AED 10.00 setiap penginapan semalam
Fi pelancongan dikenakan oleh bandar dan dibayar di hartanah. Fi adalah sebanyak AED10.00 untuk bilik tidur pertama bagi setiap malam dan meningkat sebanyak AED10.00 bagi setiap malam untuk setiap bilik tidur tambahan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah ALT-O2R-TCWGB
Soalan lazim
Adakah kolam tersedia di LUX The 02 Residences JLT Suite?
Ya, terdapat kolam renang terbuka.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di LUX The 02 Residences JLT Suite?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di LUX The 02 Residences JLT Suite?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di LUX The 02 Residences JLT Suite?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di LUX The 02 Residences JLT Suite dan kawasan berdekatan?
LUX The 02 Residences JLT Suite mempunyai kolam renang terbuka.