Forest Estate

Hartanah 2.0 bintang
Hotel dalam jarak mudah sampai dari Niseko Tokyu Grand HIRAFU

Pilih tarikh untuk melihat harga

Forest Estate menawarkan lokasi yang strategik, terletak dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Niseko Tokyu Grand HIRAFU.

Kemudahan popular

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
169 25 Aza Yamada, Kutchan, Hokkaido Prefecture

Tempat berdekatan

  • Niseko Tokyu Grand HIRAFU - 6 min berjalan kaki - 0.5 km
  • Kawasan Ski Kutchancho Asahigaoka - 19 min memandu - 10.2 km
  • Gondola Niseko Annupuri - 25 min memandu - 12.9 km
  • Tempat Peranginan Niseko Hanazono - 25 min memandu - 11.4 km
  • Resort Rusutsu - 52 min memandu - 41.3 km

Bergerak

  • Lapangan Terbang Chitose Baru (CTS) - 130 min memandu
  • Stesen Kutchan - 11 min memandu
  • Stesen Niseko - 14 min memandu
  • Stesen Kozawa - 28 min memandu

Restoran

  • ‪Bar Gyu + (The Fridge Bar) - ‬7 min berjalan kaki
  • ‪yamanchu - ‬1 min berjalan kaki
  • ‪Elvis Kebabs - ‬4 min berjalan kaki
  • ‪The Baddies Niseko - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪Apres Bar - ‬4 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Forest Estate

  • Forest Estate menawarkan lokasi yang strategik, terletak dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Niseko Tokyu Grand HIRAFU.

Sekilas pandang

DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.

Dasar

Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.

Soalan lazim

Apakah suasana di sekitar Forest Estate?

Forest Estate terletak cuma sejauh 7 minit berjalan kaki dari Niseko Tokyu Grand HIRAFU.