Pantai Vai-Quem-Quer - 1 min berjalan kaki - 0.1 km
Bergerak
Belem (BEL-Val de Cans Intl.) - 12.6 batu/20.2 km
Restoran
lachonete da vizinha
Caverna's Bar
Taty Sabores
Dina's Bar
Restaurante Rola Papo
Tentang hartanah ini
Chale da Arvore
Nikmati kunjungan ke Belém dengan penginapan di Chale da Arvore.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
6 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 18:00
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk; hos anda akan menyambut anda
Sebelum tiba, anda mesti melengkapkan pendaftaran dalam talian melalui pautan selamat
Jika anda merancang untuk tiba selepas 9:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Meja depan maya menyediakan bantuan kepada tetamu
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap dengan percuma (anjing dan kucing sahaja, 1 ekor, sehingga 12 kg setiap haiwan peliharaan)
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
Sekatan dikenakan*
Haiwan kesayangan mesti diawasi
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja depan maya
Kemudahan bilik
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
Lain-lain
Setiap hari
Fi & dasar
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 99955881291
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Chale da Arvore?
Ya, kucing dan anjing menginap secara percuma, dengan had sebanyak 1 ekor dan berat maksimum 12 kg untuk setiap haiwan kesayangan. Beberapa sekatan mungkin dikenakan, jadi sila hubungi hartanah untuk mendapatkan butiran lanjut.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Chale da Arvore?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Chale da Arvore.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Chale da Arvore?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 18:00. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah suasana di sekitar Chale da Arvore?
Chale da Arvore terletak cuma sejauh 1 minit berjalan kaki dari Pantai Vai-Quem-Quer.