Hotel Bogota Corferias terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Kedutaan A.S. Bogotá dan Gedung Beli-belah Plaza Salitre. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan masakan tempatan setiap hari dari 7:00 hingga 9:00. Tambahan lagi, Corferias Bogota dan Arena Movistar hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Gedung Beli-belah Gran Estacion - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
Bangunan Peguam Negara - 7 min berjalan kaki - 0.6 km
Kedutaan A.S. Bogotá - 12 min berjalan kaki - 1.0 km
Gedung Beli-belah Plaza Salitre - 16 min berjalan kaki - 1.4 km
Bergerak
Bogotá (BOG-El Dorado Intl.) - 17 min memandu
Stesen Estación Usaquén - 26 min memandu
Stesen Estación La Caro - 31 min memandu
Restoran
De Taquito - 6 min berjalan kaki
Cosette Salitre - 7 min berjalan kaki
Crepes & Waffles - 5 min berjalan kaki
Crepes & Waffles - 7 min berjalan kaki
La Plaza de Andrés - 5 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Hotel Bogota Corferias
Hotel Bogota Corferias terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Kedutaan A.S. Bogotá dan Gedung Beli-belah Plaza Salitre. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan masakan tempatan setiap hari dari 7:00 hingga 9:00. Tambahan lagi, Corferias Bogota dan Arena Movistar hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
14 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 13:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Jika anda merancang untuk tiba selepas 15:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan masakan tempatan percuma setiap pagi 7:00–9:00
Kedai kopi
Sajian kopi/teh di ruang bersama
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kebolehcapaian
Tanjakan pintu masuk depan
Aras atas boleh diakses dengan tangga sahaja
Laluan pintu masuk bercahaya
Laluan pintu masuk bebas tangga
Kemudahan bilik
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Syampu
Tuala
Kekal terhubung
Ruang komputer riba
Wi-fi percuma (berkelajuan 250+ Mbps (sesuai untuk 3-5 orang atau sehingga 10 peranti))
Makanan dan minuman
Ketuhar gelombang mikro
Lain-lain
Setiap hari
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Colombia pada kadar 19%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Colombia dan yang membayar menggunakan kad asing atau melalui pindahan bank dari luar Colombia. Pengecualian ini hanya terpakai untuk tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan perjalanan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 275603
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Hotel Bogota Corferias?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan, namun haiwan perkhidmatan dialu-alukan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Hotel Bogota Corferias?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Hotel Bogota Corferias.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Hotel Bogota Corferias?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 13:00.
Apakah suasana di sekitar Hotel Bogota Corferias?
Hotel Bogota Corferias terletak di Ciudad Salitre Oriental, sejauh 17 minit berjalan kaki dari Gedung Beli-belah Plaza Salitre dan 7 minit berjalan kaki dari Gedung Beli-belah Gran Estacion.