Hotel Capital Inn San Jose ialah pilihan penginapan yang bagus di San Jose del Guaviare. Manfaat percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri, dan sarapan Eropah setiap hari dari 6:00 hingga 9:00.
# 8-85 Cra. 22, San Jose del Guaviare, Guaviare, 950001
Tempat berdekatan
Pusat Kebudayaan "La Casa Grande" - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Restoran
El punto del sabor
Artesanal
CHAMOS Arepas - Bar
Asadero Nutrichicken
DELICIAS LA COMADRE
Tentang hartanah ini
Hotel Capital Inn San Jose
Hotel Capital Inn San Jose ialah pilihan penginapan yang bagus di San Jose del Guaviare. Manfaat percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri, dan sarapan Eropah setiap hari dari 6:00 hingga 9:00.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
34 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 13:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tetamu mesti menghubungi hartanah lebih awal untuk mendapatkan arahan daftar masuk; kakitangan meja sambut tetamu akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 48 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
Tiada katil bayi (katil budak)
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap*
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 50+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri berbumbung percuma di tapak hartanah
Parkir terhad di tapak hartanah (maks 5 ruang setiap unit)
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan Eropah percuma setiap pagi 6:00–9:00
Restoran
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Kemudahan dobi
Kemudahan
Dewan sambutan
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Penyaman udara
Tidur dengan nyenyak
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 50+ Mbps)
Lain-lain
Atas permintaan
Peti besi dalam bilik (muat komputer riba)
Kemasukan kunci mudah alih
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Colombia pada kadar 19%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Colombia dan yang membayar menggunakan kad asing atau melalui pindahan bank dari luar Colombia. Pengecualian ini hanya terpakai untuk tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan perjalanan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak COP50000 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 277299
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Hotel Capital Inn San Jose?
Ya, haiwan kesayangan dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak COP50000 setiap haiwan kesayangan, sepenginapan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Hotel Capital Inn San Jose?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma. Ruang parkir mungkin terhad.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Hotel Capital Inn San Jose?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 13:00.
Adakah terdapat restoran di Hotel Capital Inn San Jose atau kawasan berdekatan?
Ya, terdapat restoran di tapak hartanah.
Apakah suasana di sekitar Hotel Capital Inn San Jose?
Hotel Capital Inn San Jose terletak cuma sejauh 4 minit berjalan kaki dari Pusat Kebudayaan "La Casa Grande".