Kurohime Kogen Snow Park - 18 min berjalan kaki - 1.5 km
Tasik Nojiri - 8 min memandu - 4.4 km
Tangram Ski Circus - 21 min memandu - 12.7 km
Tempat Peranginan Ski Madarao Kogen - 28 min memandu - 19.4 km
Pusat Peranginan Salji Nozawa Onsen - 60 min memandu - 42.3 km
Bergerak
Stesen Myokokogen - 17 min memandu
Stesen Iiyama - 28 min memandu
Stesen Yudanaka - 30 min memandu
Restoran
LAMP - 5 min memandu
レストラン アリエスカ - 33 min memandu
樹香 - 4 min memandu
信濃屋 - 5 min memandu
日本亭 別店 つぐみ - 8 min memandu
Tentang hartanah ini
Tabi Yado Rantan
Apabila anda menginap di Tabi Yado Rantan, anda berada dalam lingkungan 15 minit pemanduan dari Myoko Kogen dan Kawasan Ski Akakura Onsen.
Sekilas pandang
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Caj tetamu tambahan mungkin dikenakan dan berbeza-beza, bergantung pada dasar hartanah.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Tabi Yado Rantan?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Tabi Yado Rantan?
Tabi Yado Rantan terletak cuma sejauh 1 minit berjalan kaki dari Myoko Kogen.