Pousada do Recanto terletak sejauh 4.1 km dari lapangan terbang dan menawarkan pengangkutan ulang-alik. Tetamu yang ingin kekal aktif boleh meninjau selam skuba yang terletak berdekatan, dan sarapan bufet percuma tersedia setiap hari dari 7:00 hingga 9:00.
R. Da Consolacao 118, Vila dos Remédios, Fernando de Noronha, PE, 53990-000
Tempat berdekatan
Dataran Flamboyant - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
Istana Sao Miguel - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
Pantai Meio - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
Pantai Cachorro - 7 min berjalan kaki - 0.6 km
Pantai Conceicao - 7 min berjalan kaki - 0.6 km
Bergerak
Fernando de Noronha (FEN) - 11 min memandu
Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang
Restoran
Loja da Mãezinha - 2 min berjalan kaki
Bar do Meio - 8 min berjalan kaki
Bar do Cachorro - 4 min berjalan kaki
Bar Do Andrade - 12 min berjalan kaki
Bar Duda Rei - 11 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Pousada do Recanto
Pousada do Recanto terletak sejauh 4.1 km dari lapangan terbang dan menawarkan pengangkutan ulang-alik. Tetamu yang ingin kekal aktif boleh meninjau selam skuba yang terletak berdekatan, dan sarapan bufet percuma tersedia setiap hari dari 7:00 hingga 9:00.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
8 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 14:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan bufet percuma setiap pagi 7:00–9:00
Aktiviti menarik
Berhampiran pantai
Selam skuba berhampiran
Perkhidmatan
Bantuan pelancongan/tiket
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
22-inci TV
Keselesaan di rumah
Penyaman udara
Bar mini
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Kekal terhubung
Telefon
Lain-lain
Setiap hari
Fi & dasar
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Pousada Recanto Fernando de Noronha
Pousada Recanto Pousada Fernando de Noronha
Do Recanto Brazil
Pousada do Recanto Pousada (Brazil)
Pousada do Recanto Fernando de Noronha
Pousada do Recanto Pousada (Brazil) Fernando de Noronha
Soalan lazim
Adakah Pousada do Recanto menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Pousada do Recanto mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Pousada do Recanto?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 14:00. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah aktiviti yang tersedia di Pousada do Recanto dan kawasan berdekatan?
Bergembira pada bulan-bulan yang lebih panas dengan aktiviti berdekatan seperti selam skuba.
Apakah suasana di sekitar Pousada do Recanto?
Pousada do Recanto terletak sejauh 6 minit berjalan kaki dari Pantai Cachorro dan 8 minit berjalan kaki dari Kubu Remedios.