Casa Nakua - Hostel
Hostel di Dibulla
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Casa Nakua - Hostel





Casa Nakua - Hostel ialah pilihan penginapan yang bagus di Dibulla. Manfaat percuma termasuk letak kenderaan sendiri dan sarapan Inggeris setiap hari dari 6:30 hingga 9:30.
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 2 daripada 2 bilik
Lihat semua foto untuk Shared Dormitory, Shared Bathroom

Shared Dormitory, Shared Bathroom
Sorotan
Peti sejuk
Kipas siling
Bilik mandi persendirian
Ketuhar gelombang mikro
Pengemasan harian
Lihat semua foto untuk Quadruple Room

Quadruple Room
Sorotan
Peti sejuk
Kipas siling
Bilik mandi persendirian
Ketuhar gelombang mikro
Pengemasan harian
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Calle 4 No. 6-65, Dibulla, 446009
Tentang hartanah ini
Casa Nakua - Hostel
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Anda mungkin perlu membayar VAT (19%) di hartanah. Pengembara bukan penduduk yang membayar menggunakan kad luar negara atau pindahan bank dan menunjukkan pasport dan visa pelancong yang sah boleh dikecualikan daripada cukai nilai tambah (19%) pada tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan pengembaraan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
- Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Juga dikenali sebagai
Casa Nakua Hostel Dibulla
Casa Nakua Dibulla
Casa Nakua
Casa Nakua - Hostel Dibulla
Casa Nakua - Hostel Hostel/Backpacker accommodation
Casa Nakua - Hostel Hostel/Backpacker accommodation Dibulla
Soalan lazim
Casa Nakua - Hostel Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
OYO 90950 Hotel DnsHotel dengan Kolam Renang di Kampung BaruHomestay Kuantan 18Hotel di Kuala Kubu BharuThy Executive HotelArwana Perhentian Eco & Beach ResortHotel di BandungHotel Murah di Chow KitHotel berdekatan Stesen LRT UniversitiHotel berdekatan Lee Garden PlazaTrue Siam Rangnam HotelCappuccino HotelOYO 90334 Mawlaya HotelHotel di Kampung Durian GulingPacific Regency Beach Resort Port DicksonHotel berdekatan Masjid KristalHotel Grand MutiaraHotel berdekatan Kelab Golf dan Rekreasi Damai LautSiam Oriental HotelHomi Oasis 和逸绿洲Thistle Port DicksonHotel di Seksyen 13Hotel SempurnaDeView Hotel PenangHotel Pantai di Batu FerringhiHotel berdekatan Pantai Tanjung BatuParkland ApartmentThe Regency Waterfront HotelHotel berdekatan Lost World Tambun