CM Suite terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Park 93 dan Pusat Komersial Andino. Manfaat percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri, dan sarapan penuh setiap hari dari 6:30 hingga 10:30. Tambahan lagi, Unicentro Bogotá dan Pusat Konvensyen Agora Bogotá hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Ulasan
3.83.8 daripada 10
Kemudahan popular
Sarapan percuma
Kemudahan dobi
Larangan merokok
Meja/kaunter hadapan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
Tempat letak kenderaan percuma
Wi-fi percuma
Kemudahan utama
Pengemasan harian
Teres
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Perkhidmatan dobi
Tempat simpanan bagasi
Dewan bankuet
Keselesaan seperti di rumah
Bilik mandi persendirian
Televisyen
Teres
Pengemasan harian
Perkhidmatan pencucian kering/dobi
Letak kenderaan sendiri percuma
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 3 daripada 3 bilik
Lihat semua foto untuk Double Room
Double Room
Sorotan
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Meja
Peti besi
Pengemasan harian
20 meter persegi
Boleh menampung 2
1 Katil Kelamin (Double)
Lihat semua foto untuk Twin Room
Twin Room
Sorotan
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Meja
Peti besi
Pengemasan harian
25 meter persegi
Boleh menampung 2
2 Katil Bujang (Single)
Lihat semua foto untuk Triple Room, 3 Katil Bujang (Single)
Triple Room, 3 Katil Bujang (Single)
Sorotan
TV skrin rata
Bilik mandi persendirian
Saluran kabel
Meja
Peti besi
Pengemasan harian
25 meter persegi
Boleh menampung 3
3 Katil Bujang (Single)
Hartanah serupa
Hotel Joy Cll 85
Hotel Joy Cll 85
Centro Comerciale
Wi-fi percuma
Kemudahan dobi
Meja/kaunter hadapan 24 jam sehari, 7 hari seminggu
CM Suite terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Park 93 dan Pusat Komersial Andino. Manfaat percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri, dan sarapan penuh setiap hari dari 6:30 hingga 10:30. Tambahan lagi, Unicentro Bogotá dan Pusat Konvensyen Agora Bogotá hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Sekilas pandang
Saiz hotel
14 bilik
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
Tiada katil bayi (katil budak)
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan penuh percuma setiap pagi 6:30–10:30
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Perkhidmatan pencucian kering/dobi
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan
Teres
Dewan bankuet
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
32-inci TV skrin rata
Saluran TV kabel
Keselesaan di rumah
Seterika/papan seterika (atas permintaan)
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Kelengkapan dandanan diri percuma
Tuala
Kekal terhubung
Meja
Wi-fi percuma
Telefon
Lain-lain
Pengemasan harian
Peti besi dalam bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin perlu membayar VAT (19%) di hartanah. Pengembara bukan penduduk yang membayar menggunakan kad luar negara atau pindahan bank dan menunjukkan pasport dan visa pelancong yang sah boleh dikecualikan daripada cukai nilai tambah (19%) pada tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan pengembaraan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Dasar
Hartanah ini menerima kad kredit.
Juga dikenali sebagai
CM Suite Hotel Bogota
CM Suite Hotel Bogotá
CM Suite Hotel
CM Suite Bogotá
Hotel CM Suite
Hotel CM Suite Bogotá
Bogotá CM Suite Hotel
CM Suite Hotel
CM Suite Bogotá
CM Suite Hotel Bogotá
Soalan lazim
Adakah CM Suite menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, CM Suite mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di CM Suite?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di CM Suite?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di CM Suite?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah suasana di sekitar CM Suite?
CM Suite terletak sejauh 17 minit berjalan kaki dari Pusat Komersial Andino dan 9 minit berjalan kaki dari Taman Virrey.
CM Suite Ulasan
Ulasan
3.8
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
5.0/10
Kebersihan
5.0/10
Kakitangan & perkhidmatan
4.0/10
Kemudahan
5.0/10
Keadaan hartanah & kemudahan
4.0/10
Mesra alam
Ulasan
2/10 Lemah
4 Disember 2023
This hotel is nowhere near a 4 star hotel. It does not uses Expedia anymore so I was left out to find another hotel in a rush since my reservation was not booked.
Maria
Maria, perjalanan 1 malam
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan
4/10 Sederhana
12 Februari 2023
Decepcionado
Carlos
Carlos, perjalanan perniagaan 2 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
2/10 Lemah
1 Februari 2023
FEDERICO
FEDERICO, perjalanan perniagaan 1 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
4/10 Sederhana
13 Disember 2022
Las fotos no son lo que parecen
Las fotos no son la realidad del sitio, hay poca iluminación, no hay aire acondicionado, por lo que se encierra mucho calor en el cuarto, la persona que recibe no sabia nada de la reservación que habíamos hecho... No lo recomiendo
Jesus G
Jesus G, perjalanan 4 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
8/10 Sangat Baik
28 September 2022
It’s an ok place and economical stay. Staff was very nice and accommodating.
John
John, perjalanan perniagaan 1 malam
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan
6/10 Baik
21 September 2022
LUZ MARINA
LUZ MARINA, perjalanan perniagaan 4 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
2/10 Lemah
6 Julai 2019
Never keep their promise
They do not hold the promise of the kind of room you reserve in hotels.com. They gave us a smaller room with only one bed when in fact we have reserved a room with two beds. Do not trust what they promise in terms of type of room
Pengembara yang disahkan
Perjalanan 1 malam bersama keluarga
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
2/10 Lemah
5 Ogos 2018
It used to be a good hotel But the management does not know how to run a business now. Difficult to check out. Unable to process credit card payments. No Internet.