Seluruh pangsapuri

Aea Corte

Pangsapuri dengan dapur kecil, berhampiran Dataran St. Mark

Pilih tarikh untuk melihat harga

Galeri foto untuk Aea Corte

Apartment, 1 Bedroom | Teres/patio
Apartment, 1 Bedroom | Ruang tamu | TV skrin rata
Apartment, 1 Bedroom | Ruang tamu | TV skrin rata
Apartment, 1 Bedroom | 1 bilik tidur, seterika/papan seterika, Wi-fi percuma, cadar katil
Apartment, 1 Bedroom | Dapur kecil peribadi | Peti sejuk/penyejuk beku saiz penuh, dapur, cerek elektrik
Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Dataran St. Mark dan Istana Doge. Pangsapuri menampilkan dapur kecil, laman dalam, dan TV skrin rata.

Ulasan

4.8 daripada 10

Kemudahan popular

  • Larangan merokok
  • Kemudahan dobi
  • Penyaman udara
  • Wi-fi percuma

Keselesaan seperti di rumah (6)

  • Dapur kecil
  • Bilik mandi persendirian
  • Bilik tidur berasingan
  • Tempat makan berasingan
  • Laman dalam
  • Kawalan suhu dalam bilik (penyaman udara)

Pilihan bilik

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
Sestiere Castello, Corte Nuova 2902, Venice, VE, 30124

Tempat berdekatan

  • Dataran St. Mark - 9 min berjalan kaki - 0.8 km
  • Istana Doge - 10 min berjalan kaki - 0.8 km
  • Basilika St. Mark' - 10 min berjalan kaki - 0.9 km
  • St Mark's Campanile - 11 min berjalan kaki - 1.0 km
  • Jambatan Rialto - 13 min berjalan kaki - 1.1 km

Bergerak

  • Lapangan Terbang Marco Polo (VCE) - 4.7 batu/7.5 km

Restoran

  • ‪Al Vecio Canton - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪Luna Sentada - ‬4 min berjalan kaki
  • ‪Local Venezia - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪Girani Caffe - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪Hostaria Castello - ‬4 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Aea Corte

Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Dataran St. Mark dan Istana Doge. Pangsapuri menampilkan dapur kecil, laman dalam, dan TV skrin rata.

Bahasa

Bahasa Inggeris, Bahasa Perancis, Bahasa Itali
VISIBILITY

Sekilas pandang

Saiz hartanah

    • 1 pangsapuri

Tiba/Pulang

    • Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00
    • Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
    • Masa daftar keluar adalah 10:30

Arahan daftar masuk khas

    • Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
    • Tetamu mesti menghubungi hartanah untuk mendapatkan maklumat daftar masuk
    • Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 48 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
    • Jika anda merancang untuk tiba selepas 19:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
    • Tetamu yang menempah penginapan di Venice diminta untuk mengunjungi laman web #EnjoyRespectVenezia www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia untuk mendapatkan maklumat penting dan peraturan di bandar ini.
    • Pada tarikh tertentu dalam setahun, pelawat mesti membayar fi akses sebanyak EUR5 seorang setiap hari untuk memasuki Venice. Mereka yang mempunyai penginapan di Venice dikecualikan daripada membayar fi ini. Walau bagaimanapun, tetamu mesti meminta baucar pengecualian terlebih dahulu dan mengemukakan baucar itu bersama dokumen pengenalan diri semasa ketibaan. Untuk menyemak tarikh yang terlibat dan meminta pengecualian, sila lawati cda.comune.venezia.it.

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
    • Umur daftar masuk minimum ialah 18

Kanak-kanak

    • Tiada katil bayi (katil budak)

Haiwan peliharaan

    • Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
    • Haiwan perkhidmatan dialu-alukan

Internet

    • Wi-fi percuma di tempat awam
    • Wi-fi percuma dalam bilik

Tempat letak kereta

    • Tiada parkir di tapak hartanah

Maklumat lain

    • Hartanah bebas asap rokok
    • Pesta bujang untuk lelaki/wanita tidak dibenarkan

Kemudahan hartanah

Kebolehcapaian

  • Aras atas boleh diakses dengan tangga sahaja

Kemudahan bilik

Hiburan sepanjang masa

  • Televisyen skrin rata

Keselesaan di rumah

  • Penyaman udara dan sistem pemanasan kawalan suhu
  • Cerek elektrik
  • Seterika/papan seterika
  • Mesin basuh

Tidur dengan nyenyak

  • Cadar katil disediakan

Aktiviti untuk dinikmati

  • Laman dalam
  • Tempat makan berasingan

Segarkan diri

  • Bilik mandi persendirian
  • Pancuran mandi sahaja
  • Bidet
  • Kelengkapan dandanan diri percuma
  • Pengering rambut
  • Tuala

Kekal terhubung

  • Wi-fi percuma

Makanan dan minuman

  • Peti sejuk/peti sejuk buku saiz penuh
  • Dapur kecil
  • Dapur
  • Alat memasak, pinggan-mangkuk dan perkakas dapur
MONETIZATION_ON

Fi & dasar

Deposit boleh dibayar balik

  • Deposit tunai: EUR200 sepenginapan

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Cukai dikenakan oleh bandar dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini tidak dikenakan kepada penduduk Bandar Raya Venice dan kanak-kanak di bawah usia 10 tahun. Pengecualian lanjut mungkin diberikan kepada pesakit, orang yang menemani mereka dan individu yang tinggal di bandar raya bagi tujuan/tugas tertentu, tertakluk pada penyerahan dokumen yang berkaitan kepada hartanah berkenaan. Terdapat diskaun sebanyak 30% dari 1-31 Januari.
  • Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Januari - 31 Januari, EUR1.00 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.50 semalam untuk tetamu berumur 10-16 tahun.
  • Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Februari - 31 Disember, EUR1.50 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.70 semalam untuk tetamu berumur 10-16 tahun.
  • Fi pembersihan: EUR40 setiap penginapan, sepenginapan

Kemudahan tambahan

  • Daftar masuk lewat antara 19:00 dan 12:00 tengah malam boleh diaturkan dengan caj tambahan sebanyak EUR50

Kanak-kanak & katil tambahan

  • Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.

Dasar

Dasar hartanah ini menolak tempahan tertentu untuk tujuan acara atau parti berkumpulan, termasuk parti untuk lelaki/bujang dan untuk wanita/belum bersuami sebelum perkahwinan.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api dan alat pertolongan cemas di tapka hartanah.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.

Juga dikenali sebagai

Aea Corte Apartment Venice
Aea Corte Apartment
Aea Corte Venice
Aea Corte Venice
Aea Corte Apartment
Aea Corte Apartment Venice

Soalan lazim

Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?

Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan, namun haiwan perkhidmatan dialu-alukan.

Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?

Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di pangsapuri ini.

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?

Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00. Masa daftar keluar adalah 10:30.

Adakah Aea Corte mempunyai dapur atau dapur kecil?

Ya, terdapat dapur kecil yang turut menyertakan dapur, peti sejuk dan alat memasak/pinggan mangkuk/perkakas dapur.

Adakah Aea Corte mempunyai ruang persendirian terbuka?

Ya, setiap pangsapuri menampilkan laman dalam.

Apakah suasana di sekitar Aea Corte?

Aea Corte terletak di Castello, sejauh 9 minit berjalan kaki dari Dataran St. Mark dan 13 minit berjalan kaki dari Jambatan Rialto.

Aea Corte Ulasan

Ulasan

4.8

4.8/10

Kebersihan

4.0/10

Kakitangan & perkhidmatan

5.4/10

Keadaan hartanah & kemudahan

Ulasan

4/10 Sederhana

Mala experiencia.
Información extemporánea para llegar al hotel. Cuando tratas de cominicarte te envían a un servicio de mensajes. Sucio, con mucho polvo y objetos y ropa olvidados por otros huéspedes. Las tazas y platos con restos de alimentos de huéspedes anteriores! Instalaciones eléctricas en mal estado. No WiFi, la clave que te dan es incorrecta y jamás logras comunicarte con el encargado (una tal Marina).
Elena, perjalanan 2 malam bersama rakan
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

4/10 Sederhana

Lovely visit, but glitches in the accommodations.
When we arrived, the management did not have our reservation. Since we were travelling on business and only had 2 leisure nights, and hence one full day in Venice, we were not pleased. After investigating, they said it was hotel.com's fault, not theirs. Instead of the small apt.we reserved, they found us a room in a very basic hotel, with inadequate bathroom plumbing and although it had a view of the canal, the entire shoreline in front of the hotel was lined with garbage dumpsters which ruined the view and had lids that banged every time someone used them. They did give us a discount. We got to move to the apartment the next day, but in the middle of our only free day. The little apartment was fine, in a quiet alleyway, except that it had no internet (advertised on hotels.com as having wifi) It did actually have wifi but unfortunately the wifi was not connected to any internet service. We were told that it was a problem in the area, but cafes in the area seemed to have no problem. The next morning the power went out. We looked for the breaker box and found it, but it was not tripped. The manager came, after my companion had a cold shower, and he found a second breaker box out in the hallway that we had not discovered, and he restored the power. The staff were nice but not much they could do. Overall, well, what can one say when it is Venice? Venice is fascinating, pretty at every turn and romantic. If you don't have a nice visit, it is nobody's fault but your own!
Perjalanan perniagaan 2 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan

6/10 Baik

Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan