Perkampungan Fukiya Furusato - 1 min berjalan kaki
Bekas Kediaman Katayama - 6 min berjalan kaki
Kediaman Nishie - 5 min memandu
Muzium Takahashishi Nariwa - 16 min memandu
Kastil Bitchu Matsuyama - 31 min memandu
Bergerak
Okayama (OKJ) - 78 min memandu
Stesen Shobara Bingoyawata - 34 min memandu
Stesen Shobara Uchina - 38 min memandu
Stesen Shobara Onuka - 41 min memandu
Pengambilan percuma di stesen kereta api
Penghantaran percuma ke stesen kereta api
Restoran
tulenote - 20 min memandu
スープカレーの店 つくし - 5 min berjalan kaki
手打さぬきうどん くさまや - 23 min memandu
そば道場田舎屋 - 24 min memandu
cafe燈 - 7 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
La Foret Fukiya
Nikmati kunjungan ke Takahashi dengan penginapan di La Foret Fukiya. Teres dan taman merupakan sorotan lain.
Bahasa
Bahasa Jepun
Sekilas pandang
Saiz hotel
19 bilik
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
Arahan daftar masuk khas
Hartanah ini menawarkan pengangkutan pindahan dari stesen kereta api; tetamu mesti menghubungi hartanah dengan butiran ketibaan sebelum perjalanan, menggunakan maklumat hubungan pada pengesahan tempahan
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 9:00 - 20:00
Kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Untuk apa-apa soalan, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Tetamu yang menempah kadar Room Only yang ingin menerima sarapan semasa penginapan mereka mesti menempah sarapan 1 hari sebelum mendaftar masuk. Sarapan tidak boleh diminta selepas daftar masuk.
Hartanah ini menyediakan perkhidmatan menjemput dan menghantar ulang alik dari stesen kereta api Bichutakahashi West Rotary sahaja. Perkhidmatan menjemput disediakan pada jam 15:00 dan perkhidmatan menghantar disediakan pada jam 10:00; perkhidmatan menjemput mesti ditempah 7 hari sebelum ketibaan.
Tetamu yang menempah kadar Penginapan Termasuk 2 Makan mesti mendaftar masuk sebelum jam 19:00 untuk menerima makan malam.
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Kanak-kanak
Kanak-kanak (berumur 2 tahun ke bawah) boleh menginap secara percuma apabila berkongsi bilik dengan ibu bapa atau penjaga, menggunakan peralatan tempat tidur yang sedia ada
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Transit
Pengangkutan ulang-alik stesen kereta api percuma pada waktu berjadual
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan penuh (surcaj) setiap hari 8:00–9:00
Membuat perjalanan dengan kanak-kanak
Kanak-kanak menginap secara percuma
Bekerja jauh dari rumah
2 bilik mesyuarat
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Surat khabar percuma di lobi
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan
Taman
Teres
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Televisyen skrin rata
Keselesaan di rumah
Cerek elektrik
Selipar
Tidur dengan nyenyak
Perkhidmatan "turndown"
Segarkan diri
Pengering rambut
Tuala
Makanan dan minuman
Peti Sejuk
Percuma uncang teh/kopi segera
Lain-lain
Pengemasan harian
Ciri istimewa
Spa
Perkhidmatan mandian awam/onsen termasuk mandian awam tertutup (tiada mata air mineral) dan yukata (jubah Jepun).
Fi & dasar
Kemudahan tambahan
Sarapan penuh ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak kira-kira JPY 1100 seorang
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api dan alat pertolongan cemas di tapka hartanah.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Transaksi tanpa tunai tersedia.
Harap maklum bahawa sesetengah hartanah tidak membenarkan tetamu yang mempunyai tatu menggunakan kemudahan mandi awam di tapak hartanah.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.
Juga dikenali sebagai
Laforet Fukiya Hotel Takahashi
Laforet Fukiya Hotel
Laforet Fukiya Takahashi
La Foret Fukiya Ryokan
La Foret Fukiya Takahashi
La Foret Fukiya Ryokan Takahashi
Soalan lazim
Adakah La Foret Fukiya menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, La Foret Fukiya mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di La Foret Fukiya?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan, namun haiwan perkhidmatan dialu-alukan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di La Foret Fukiya?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di La Foret Fukiya?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di La Foret Fukiya dan kawasan berdekatan?
La Foret Fukiya mempunyai taman.
Apakah suasana di sekitar La Foret Fukiya?
La Foret Fukiya terletak sejauh 1 minit berjalan kaki dari Perkampungan Fukiya Furusato dan 6 minit berjalan kaki dari Bekas Kediaman Katayama.
La Foret Fukiya Ulasan
Ulasan
8.0
Sangat Baik
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu