Di Mango Resort Okinawa Chatan, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari American Village dan Pangkalan Udara Kadena. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri. Pengembara lain memuji tentang keadaan keseluruhan hartanah.
Ulasan
8.08.0 daripada 10
Sangat baik
Kemudahan popular
Parkir tersedia
Larangan merokok
Kemudahan dobi
Penyaman udara
Peti sejuk
Dapur kecil
Kemudahan utama (3)
15 pangsapuri bebas asap rokok
Berhampiran pantai
Letak kenderaan sendiri
Keselesaan seperti di rumah (6)
Kanak-kanak menginap secara percuma
Dapur kecil
Televisyen
Lif
Tab mandi atau pancuran
Kawalan suhu dalam bilik (penyaman udara)
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 4 daripada 4 bilik
Lihat semua foto untuk Twin Room
Twin Room
Sorotan
Penyaman udara
Sistem pemanasan
Dapur kecil
Peti sejuk
TV skrin rata
Mesin basuh
Bilik mandi persendirian
Bidet
28 meter persegi
Studio
1 bilik mandi
Boleh menampung 4
2 Katil Bujang (Single) dan 2 Futon Bujang
Lihat semua foto untuk Deluxe Twin Room
Deluxe Twin Room
Sorotan
Penyaman udara
Sistem pemanasan
Dapur kecil
Peti sejuk
TV skrin rata
Mesin basuh
Bilik mandi persendirian
Bidet
33 meter persegi
Studio
1 bilik mandi
Boleh menampung 5
2 Katil Bujang XL (Large Single) dan 3 Futon Bujang
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Mango Resort Okinawa Chatan
Di Mango Resort Okinawa Chatan, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari American Village dan Pangkalan Udara Kadena. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri. Pengembara lain memuji tentang keadaan keseluruhan hartanah.
Bahasa
Bahasa Inggeris, Bahasa Jepun
Sekilas pandang
Saiz hartanah
15 pangsapuri
Setinggi 5 tingkat
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00
Daftar masuk tanpa sentuh tersedia
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
Daftar keluar tanpa sentuh tersedia
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa mesti menghubungi hartanah lebih awal untuk mendapatkan arahan daftar masuk dan kod akses; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 48 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 23:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Untuk apa-apa soalan, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Tetamu boleh menggunakan telefon luar untuk mendapatkan bantuan daftar masuk semasa ketibaan.
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Kanak-kanak
Seorang kanak-kanak (berumur 5 tahun ke bawah) boleh menginap secara percuma apabila berkongsi bilik dengan ibu bapa atau penjaga, menggunakan peralatan tempat tidur yang sedia ada
Tiada katil bayi (katil budak)
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Parkir di tapak hartanah disediakan atas permintaan sahaja
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (JPY1000 semalam; termasuk keistimewaan keluar/masuk)
Parkir terhad di tapak hartanah
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Pantai
Berhampiran pantai
Internet
Wi-fi percuma
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Parkir di tapak hartanah tersedia atas permintaan sahaja
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (JPY1000 semalam; termasuk keistimewaan keluar/masuk)
Parkir terhad di tapak hartanah
Mesra keluarga
Kanak-kanak menginap secara percuma
Dapur kecil
Peti Sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Cerek elektrik
Alat memasak/pinggan-mangkuk/perkakas dapur
Bilik mandi
Tab mandi atau pancuran
Kelengkapan dandanan diri percuma
Selipar
Tisu tandas
Pengering rambut
Bidet
Hiburan
TV skrin rata
Dobi
Mesin basuh
Ruang bekerja
Meja
Kawalan suhu
Penyaman udara
Sistem pemanasan
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Lif
Hartanah bebas asap rokok
Perkhidmatan dan kemudahan
Pengemasan
Seterika/papan seterika
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Umum
15 bilik
5 tingkat
1 bangunan
Dibina pada 2018
Fi & dasar
Parkir
Kos letak kenderaan sendiri adalah JPY1000 semalam dengan keistimewaan masuk/keluar
Tetamu mesti menghubungi hartanah ini lebih awal untuk menempah tempat letak kenderaan di tapak hartanah
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.
Pengemasan disediakan untuk malam pertama sahaja. Untuk penginapan 2 malam atau lebih, fi dikenakan untuk kelengkapan dandanan diri tambahan dan tuala atau pertukaran linen.
Juga dikenali sebagai
Mango Resort Okinawa Chatan Old Terrace Resort Chatan EAST
Adakah Mango Resort Okinawa Chatan menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Mango Resort Okinawa Chatan mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Mango Resort Okinawa Chatan?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Mango Resort Okinawa Chatan?
Ya. Letak kenderaan sendri mengencaj caj JPY1000 semalam. Ruang parkir mungkin terhad.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Mango Resort Okinawa Chatan?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00. Masa daftar keluar adalah 10:00. daftar masuk dan daftar keluar tanpa sentuh tersedia.
Apakah aktiviti yang tersedia di Mango Resort Okinawa Chatan dan kawasan berdekatan?
Tempat yang disyorkan untuk dilawati termasuk American Depot (1.2 mi) dan Pantai Sunset (1.3 mi), di samping Pangkalan Udara Kadena (2.6 mi) dan Kem Foster (3 mi).
Adakah Mango Resort Okinawa Chatan mempunyai dapur atau dapur kecil?
Ya, terdapat dapur kecil yang turut menyertakan peti sejuk, ketuhar gelombang mikro dan alat memasak/pinggan mangkuk/perkakas dapur.
Apakah suasana di sekitar Mango Resort Okinawa Chatan?
Mango Resort Okinawa Chatan terletak sejauh 19 minit berjalan kaki dari American Village dan 6 minit berjalan kaki dari Miyagi Coast.
Mango Resort Okinawa Chatan Ulasan
Ulasan
8.0
Sangat Baik
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
8.6/10
Kebersihan
8.2/10
Kakitangan & perkhidmatan
7.8/10
Kemudahan
8.4/10
Keadaan hartanah & kemudahan
7.4/10
Mesra alam
Ulasan
4/10 Sederhana
18 April 2024
Small but fairly good location
The tatami and pillows were super thin that makes it very uncomfortable to sleep. Place is certainly too cramp for 3 adults. The electric kettle, dryer and tv was not working, while the socket points were in weird locations in the room that makes it hard to charge devices. We had to pay for parking although renting the apartment. Location not too bad.
It was really quiet and had a good amount of room to organize luggage. The separate door to the bedroom made it easier to work while traveling. The small kitchen area was perfect for our quick stay. It was one of my favorite stays in Okinawa.
I liked how convenient the property was. It was easy to check in and check out. The dryer wasn’t working, but it’s okay. The elevator was not in service when it was time to check out, but the owner let us stay longer in the room until the elevator was fixed. Overall great stay! Great location.
Veanne Nicole
Veanne Nicole, perjalanan 8 malam bersama keluarga
Totally unusable. It is clean but completely unusable. If you need a roof over your head I’d say it’s better than staying outside but you can’t use this for a vacation. They made no effort to make this usable for actually staying there. It has a bed and a washer but no dryer no option to hang any wet beach stuff. It has a balcony thst is maybe big enough to put your shoes outside. They could make much more out of this.